Trije glavni koraki do celostnega zdravja in sreče

Trije glavni koraki do celostnega zdravja in sreče

Edinstvena delavnica, ki ti razkrije tri glavne korake, ki so potrebni, da si SREČEN, ZDRAV in ZADOVOLJEN.

Veš, kaj je definicija norosti po Einsteinu? Delati vsak dan ene in iste stvari in pričakovati drugačne rezultate. A spadaš tudi ti med “norce?” Jooooj, koliko jih jaz poznam ;)))

Tudi ti vsak dan hodiš v službo, po službi po otroke v vrtec ali šolo, nato v trgovino, domov kuhati in spati!? Občasno na obisk k enim in istim prijateljem, na ene in iste dogodke, k enim in istim ljudem in situacijam?! In vse to že vrsto let!? Ene in iste situacije!????

? Si tudi ti utrujen od takega življenja?

? Si tudi ti želiš več od življenja?! ? Več od vsakodnevnih obveznih, pričakovanih in dolgočasnih rutin? Potem si sedaj na pravem mestu, saj je tale delavnica nalašč zate! Tudi sama sem pred leti živela tako življenje, s tem, da je bilo v njem še veliko bolezni, bolečine, strahu, nemoči, samote in izgorelosti. Kako sem se iz dna pobrala in zaživela tako kot nikoli dotlej, pa izveš osebno na delavnici. V živo rada delim svojo osebno zgodbo, zato ker vidim, da se veliko ljudi najde v podobnih situacijah in verjamem, da če je uspelo meni, lahko res vsakomur! Ja, tudi tebi! Trdno verjamem v tole, najbrž bolj kakor ti sam, zato pa sem tukaj, da ti pokažem in povem, kako se lahko tudi ti prebudiš iz te depresivne in boleče rutine in zaživiš svoje sanje. Na delavnici predstavim glavne korake, ki so najpomembnejši v našem življenju, da smo lahko zdravi, srečni in izpopolnjeni. Pri meni 100% delujejo. Že 10 let nisem imela vročine ali kakšne druge bolezni, sem srečna vsak dan in živim svoje poslanstvo. Včasih se prav vprašam ali je vse res in ali niso vse to le sanje 😉 * Si želiš tudi ti vse to in še več? * Veš, da si zaslužiš vse to in še več? * Ti je tudi tebi dovolj kimanja in prilagajanja drugim? * Se želiš tudi ti naučiti izkoristiti vsega, kar ti življenje ponuja? Vem, da globoko v tebi si želiš, zato ne odlašaj na jutri, odloči se ZASE še ta trenutek, ko bereš tele vrstice, ne oklevaj, klikni na gumb in pričakuj nepričakovano. 

Tukaj je naštetih samo nekaj praktičnih vaj, ki resnično delujejo in jih bomo izvajali na delavnici: → tehnika za umirjanje uma, ki jo lahko uporabljaš kjerkoli in kadarkoli → meditacija z osebnim sporočilom → osebna srčna koda, ki te bo spremljala na novi poti. Naredi nekaj dobrega zase, prijavi se na delavnico za SAMO 25€ (redna cena 77€) in prejmi naslednje bonuse: ✔ 10-minutna brezplačna meditacija za sprostitev (vrednost 19 €) ✔ 15-minutni brezplačni video klic, kjer se posvetim izključno tebi (vrednost 47 €) ✔ možnost nakupa 60-minut celostnega svetovanja za samo 47 € (redna cena 77 €) ✔ 40% popust na nakup LifeSoul Coaching programa (izjemna priložnost samo za udeležence delavnice) Izkoristi izjemno priložnost in naredi nekaj dobrega še za nekoga. Pripelji tudi svojega prijatelja ali prijateljico in si s tem zagotovita še dodatni 12% popust! Nova cena: 22€ po osebi! Delavnica traja od 10.00 do 12.00 ure v Kopru. Izkoristi priložnost tudi za izlet na obalo 😉 Informacije o plačilu in vse ostale dodatne informacije o dogodku prejmeš v potrditvenem e-mailu. Plačilo velja kot rezervacija tvojega mesta na dogodku.

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare