Po izobrazbi sem diplomirana organizatorka turizma. Diplomsko delo, ki sem ga opravljala iz predmeta psihologije turizma, sem usmerila v raziskavo vpliva osebnostnih lastnosti na počutje gostov v domačem gostinskem lokalu. Odkar pomnim zase, mi je bilo v veliko veselje delati z ljudmi, se z njimi pogovarjati, jih skušati razumeti in jim pomagati. 

Imela sem sanjsko službo, kjer sem imela možnost napredovanja do najvišje funkcije v podjetju, vendar sem čutila, da tisto ni moje poslanstvo. Nato sem poskusila prevzeti družinsko podjetje a tudi tam sem že v štartu vedela, da to ni tisto, kar me veseli in osrečuje. Ugotavljala sem, da se izgubljam, padam, iščem…

Navzven je bilo videti, da imam popolno življenje (lepo družino, veliko hišo, dobro službo, nov avto …), a v sebi sem čutila, da ne stopam več po svoji poti, da medtem, ko želim obdržati druge, izgubljam sebe. Vedno sem bila pozorna na to, da osrečujem druge in nikoli nisem pomislila, kaj mene zares osrečuje. Vse to do nekega trenutka…

 

 

Želela sem živeti svoje sanje

Zaslišala sem notranji klic in se v določenem trenutku odločila ZASE. Od tistega trenutka dalje se mi zdi, kot da imam novo življenje. Ločila sem se, preselila, pustila redno službo in začela poslušati svoje srce. V moje življenje so začeli vstopati novi ljudje, izkušnje, priložnosti in dogodivščine. Seveda so nekateri ljudje tudi odšli iz njega in energije okoli mene so se spremenile. Življenje se mi je korak za korakom obrnilo v moj prid in končno sem začela ŽIVETI SVOJE SANJE. Delam tisto, kar sem si od vedno želela in naučila sem se reči NE.

Marsikaj novega sem se naučila in se še vedno učim in s tem, ko spreminjam SEBE, spreminjam tudi svoje življenje. 

Sedaj sem resnično SREČNA in zadovoljna in se veselim vsakega vdiha in izdiha, ki mi je dan, saj se zavedam minljivosti in cenim dani trenutek. 

ŽIVLJENJE je resnično lepo, če ga živiš, kot si ŽELIŠ. Verjamem, da imamo vsi enako možnost biti srečni in vem tudi, da se tega lahko naučimo.

Jaz sem se, verjamem, da se lahko tudi ti.

   
Če želiš tudi ti živeti svoje sanje, KLIKNI TUKAJ Obiščite naš SHOP