O meni

O meni

Po izobrazbi sem diplomirana organizatorka turizma. Diplomsko delo, ki sem ga opravljala iz predmeta psihologije turizma, sem usmerila v raziskavo vpliva osebnostnih lastnosti na počutje gostov v domačem gostinskem lokalu. Odkar pomnim zase, mi je bilo v veliko veselje delati z ljudmi, se z njimi pogovarjati, jih razumeti in jim pomagati. 

Imela sem sanjsko službo, kjer sem imela možnost napredovanja do najvišje funkcije v podjetju, vendar sem čutila, da tisto ni moje poslanstvo. Nato sem poskusila prevzeti družinsko podjetje, a sem tudi tam že v štartu vedela, da to ni tisto, kar me veseli in osrečuje. Ugotavljala sem, da se izgubljam, padam, iščem. Da ne vem več, kdo sem, kaj si želim, kaj rada počnem. Zakaj sem sploh tukaj. Tavala sem v temi in se iskala. Imela sem 101 zdravstveno težavo in brezglavo kot kura brez glave letala po raznih specialističnih ordinacijah po vsej Sloveniji, da bi mi našli diagnozo in me pozdravili. Na koncu mi je zdravnica rekla, da glavni izvor vseh mojih zdravstvenih težav izvira v meni in mi ponudila antidepresive. Takrat sem se šele zavedela, da moram nujno nekaj storiti, preden sama sebe uničim.

Navzven je bilo videti, da imam popolno življenje (lepo družino, veliko hišo, dobro službo, nov avto …), a v sebi sem čutila, da ne stopam več po svoji poti, da medtem, ko želim obdržati druge, izgubljam sebe. Vedno sem bila pozorna na to, da osrečujem druge, in nikoli nisem zares pomislila, kaj pravzaprav osrečuje mene. Vse do tistega trenutka …

Želela sem živeti svoje sanje

Zaslišala sem notranji klic in se v določenem trenutku odločila ZASE. Od tistega trenutka dalje se mi zdi, kot da imam novo življenje. Ločila sem se, preselila, pustila zanesljivo redno službo in začela poslušati svoje srce. V moje življenje so začeli vstopati novi ljudje, izkušnje, priložnosti in dogodivščine. Seveda so nekateri ljudje iz njega tudi odšli in energije okoli mene so se izjemno spremenile. Življenje se je korak za korakom začelo obračati v moj prid in končno sem začela ŽIVETI SVOJE SANJE. Delam tisto, kar sem si od vedno želela, in naučila sem se reči NE. Brez slabe vesti, ne da bi bilo komur koli škodila. Končno sem začela delovati sebi in svoji duši v prid. Moje številne zdravstvene težave so kar na enkrat izpuhtele, tako da imam sedaj tako dober imunski sistem, kot ga še nisem imela nikoli doslej. Ne pomnim, kdaj sem bila nazadnje bolna!

Marsikaj novega sem se naučila in se še vedno učim. Zavedam se, da s tem, ko spreminjam SEBE, spreminjam tudi svoje življenje. Raziskujem, kaj deluje zame, in preizkušam nove stvari, saj se zavedam, da je to edini pravi recept za bolj zdravo in srečno življenje oziroma življenje, ki si ga resnično želim. Sedaj sem resnično SREČNA in zadovoljna in se veselim vsakega vdiha in izdiha, ki mi je dan, saj se zavedam minljivosti. Cenim vas trenutek, vsako sekundo, prav vsak dih.

ŽIVLJENJE je resnično lepo, če ga živiš, kot si ŽELIŠ. Verjamem, da imamo vsi enako možnost biti srečni, in vem, da se ob pravi podpori tega lahko naučimo.

Sama sem se, zato verjamem in vem, da se lahko tudi vi. Prav zato vas vabim enega od svojih programov, kjer boste lažje spet našli sami sebe, svoje sanjsko življenje ter svoje dragoceno poslanstvo! Predlagam, da izberete tistega, ki vas najglasneje pokliče. Prisluhnite svojemu srcu.

 
 
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare