Antistresni tretma

Antistresni tretma

Antistresni tretma zajema Access Bars® tretma, osebni coaching ter BodyMindSoul proces, ki v 90 minutah uravnovesi telo, um in dušo.

Baziran je na osebni ravni, tako da je vsaka izkušnja vsakič drugačna, saj je odvisna od tega, kaj potrebujete kot duša in telo v danem trenutku.

Kaj je Access Bars® tretma?

Access Bars® je nežna tehnika, s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu. Gre za postopek, kjer 32 točk na glavi aktiviramo z nežnimi dotiki rok.

Naši možgani že po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje. To je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor novega zavedanja v našem življenju. Tretma odpravlja blokade na podzavestnem nivoju.

Več o tehniki Access Bars si lahko preberete tukaj (link do tečaja).

Kaj je BodyMindSoul proces?

Po tretmaju prejmete kanaliziran proces, ki poskrbi za optimalno ravnovesje med telesom, umom in dušo. Lahko prejmete osebno sporočilo, mantro, kodo, karkoli bo za vas v danem trenutku najbolj pomembno. Stranke poročajo tudi o raznih ozdravitvah, odpravljanju bolečin, blokad in hitrejšemu in učinkovitejšemu razreševanju težav na vseh področjih.

Ste prišli tudi vi do točke, kjer ste dosegli v življenju vse, kar ste si zadali a še vedno niste dovolj srečni in zadovoljni? Ste morda bolni? Ne še ;)?

Se vam nenehno ponavljajo ene in iste težave? Ene in iste življenjske situacije? Enaki zapleti in preizkušnje, le z drugimi osebami in lokacijami? Pomanjkanje časa, zdravja, ljubezni, denarja?

Imate tega dovolj?

Ste opazili končno, da vam to jemlje življenjsko energijo?

Je ne bi raje usmerili kam drugam?

Na primer v stvari, ki vas veselijo, osrečujejo in dajejo smisel vašemu življenju?

Če ste na vsaj enega izmed zgornjih vprašanj odgovorili z “da”, potem ste na pravem mestu in ob pravem času.

Tukaj in zdaj vam ponujam možnost, da se razbremenite blokad in omejujočih prepričanj iz preteklosti, ki vas imajo ujete in za vas ne delujejo. (link, da se prijavijo)

S tem boste odklenili nov prostor zavedanja, za katerega sploh niste vedeli, da ga imate. Prinesel vam bo nove možnosti in posledično novo življenje in lepšo prihodnost. Takšno, kot si zaslužite in takšno, kot si želite.

Z izvajanjem Access Bars® tehnike lahko dosežemo trajne življenjske spremembe.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glasek, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne morete doseči o čemer sanjate. Ta glas je posledica vaših navad in prepričanj, ki vas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imate lahko življenje za katerega ste vedno vedeli, da je mogoče.

Kakor da bi z antivirusnim programom izbrisali virus, ki vas omejuje in upočasnjuje.

Si lahko sploh to predstavljate? Če ne morete, pridite k meni in boste videli, kako to deluje v praksi. (link za tretma)

Po tretmaju se vam v najboljšem primeru spremeni življenje na boljše, v najslabšem pa se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo. Umirjeni, sproščeni, lahkotni in polni energije. 

Dobrodošli, da skupaj ustvarimo nekaj lepega.

 

Rezervirajte si svoj termin tukaj

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare