Antistresni tretma

Antistresni tretma

Antistresni tretma zajema Access Bars® tretma, osebni coaching ter BodyMindSoul proces, ki v 90 minutah uravnovesi telo, um in dušo.

Baziran je na osebni ravni, tako da je izkušnja vsakokrat drugačna in neponovljiva, saj je odvisna od tega, kaj v danem trenutku potrebujete kot duša in telo.

Kaj je Access Bars® tretma? Access Bars® je nežna tehnika, s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu. Gre za postopek, kjer 32 točk na glavi aktiviramo z nežnimi dotiki rok.

Naši možgani že po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje. To je stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje telesa in v našem življenju odpira prostor novemu zavedanju. Tretma odpravlja blokade na podzavestnem nivoju. Več o tehniki Access Bars® si lahko preberete TUKAJ.

Kaj je BodyMindSoul proces?
Po tretmaju prejmete kanaliziran proces, ki poskrbi za optimalno ravnovesje med telesom, umom in dušo. Znotraj procesa prejmete tudi osebno sporočilo, mantro, kodo oziroma nekaj, kar je za vas v danem trenutku najpomembnejše. Stranke po antistresnem tretmaju poročajo o različnih ozdravitvah, zmanjšanih ali odpravljenih bolečinah, blokadah ter hitrejšemu in učinkovitejšemu razreševanju težav na vseh življenjskih področjih (odnosi, služba, partnerstvo …).

 

Ste tudi vi prišli do točke, kjer ste dosegli v življenju vse, kar ste si zadali, a še vedno niste povsem zadovoljni?

Se vam nenehno ponavljajo ene in iste težave ter ene in iste življenjske lekcije? Vas zasledujejo enaki zapleti in preizkušnje, le da se dogajajo z drugimi osebami in na drugih lokacijah?
Vas pestijo različna pomanjkanja, ko so na primer pomanjkanje časa, zdravja, ljubezni in denarja? Imate tega dovolj?
Ste končno opazili, da vam to jemlje življenjsko energijo? Je ne bi raje usmerili kam drugam? Na primer v stvari, ki vas veselijo, osrečujejo in dajejo smisel vašemu življenju?

Če ste na vsaj enega izmed zgornjih vprašanj odgovorili z “da”, potem ste na pravem mestu ob pravem času. Tukaj in zdaj vam ponujam možnost, da se razbremenite blokad in omejujočih prepričanj iz preteklosti, ki vas imajo ujete in za vas ne delujejo. 

S tem boste odklenili nov prostor zavedanja, za katerega sploh niste vedeli, da ga imate. Prinesel vam bo nove možnosti in s tem zavedanja polno življenje življenje ter lepšo prihodnost. Takšno, kot si jo zaslužite, in takšno, kot si jo želite.

Z izvajanjem Access Bars® tehnike lahko dosežemo trajne življenjske spremembe.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glasek, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne morete doseči tistega, o čemer sanjate. Ta glas je posledica vaših navad in prepričanj, ki vas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imate lahko življenje, za katerega ste vedno vedeli, da je mogoče, a se vam je vedno nekako izmaknilo.

Tehnika Access Bars® deluje tako, kot bi z antivirusnim programom izbrisali virus, ki vas omejuje oziroma upočasnjuje. Si to sploh lahko predstavljate? Če ne morete, si dajte priložnost in pridite k meni. Videli, kako ta izjemna tehnika deluje v praksi in kako nemogoče lahko hitro postane mogoče. 

Po tretmaju se vam v najboljšem primeru spremeni življenje na bolje, v najslabšem pa se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo. Umirjeni, sproščeni, lahkotni in polni energije boste in pripravljeni na nove zmage.

Dobrodošli, da skupaj ustvarimo nekaj lepega.

Mnenja strank

Naročite zdaj

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare