Certifikati

Certifikati

Mnenja strank

ACCESS BARS TRETMA

Uroš Uršič, Sv. Anton

Antistresni tretma vam zelo svetujem tudi v primeru zdravstvenih težav, še posebej zato, da le te ne bi postale še hujše. Meni je zelo pomagalo.

Mojca je zelo srčna oseba z obilico pozitivne energije, katera te resnično navdihne in napolni.

Zelo priporočam tretma pri njej.

 

Miran Habe, Ljubljana

Mojca Jakomin se mi je nekoč po čistem naključju prikazala po spletu. Njena slika je izžarevala neko energijo, zato sem malo bolj pogledal vsebino, čeprav tega običajno ne počnem.

Opazil sem tri komentarje deklet, katere je »obdelovala« na antistresnih tretmajih. 

Pa sem ji bolj za hec poslal mail, da me zanima, zakaj samo ženske komentirajo. 

Odgovorila mi je, naj pridem poizkusiti tretma in da če bom zadovoljen, lahko tudi sam, kot prvi moški, dodam komentar. 

In tako se je začelo in še vedno traja…

Vmes pa so prišle še pomaranče s Sicilije (dodana vrednost), zato jo kličem Mojca Pomarančka.

 

Lia Rebula, Koper

Po Mojčinih tretmajih se vedno počutim pozitivno, sproščeno in polno upanja za lepšo prihodnost.

Pri njej ne gre samo za tretma ampak za srčno, sončno, in pozitivno osebo, ki zna prisluhniti sočloveku, pravilno svetovati in opolnomočiti, zato zelo priporočam tretma pri njej.

 

Katja Marič, Koper

Pri Mojci  sem bila večkrat na tretmaju in se nato odločila, da pri njej opravim tudi tečaj za Access Bars praktika. Odločila sem se za Mojco, ker je pristna in polna ljubezni, kar se pri njej takoj občuti. Zelo dobro sem se počutila v njeni družbi in prav zaradi tega zelo priporočam obisk pri Mojci vsakemu, ki si želi sprostitev in dobro energijo.

Hvala Mojca za vse <3

 

Ana Barič, Koper

Na tržišču je zelo veliko ponudb za raznovrstne terapije, zato je izbira res težka. Mojco sem izbrala, ker je zgled tega, kar počne. Je skladnost besed, misli in dejanj. S srcem in predanostjo ter vero v svoje delo, me je prepričala, da ji zaupam in ni mi žal. Zelo priporočam.

 

Aja Rueh, Ljubljana

Za tretma Access Bars sem se odločila, zaradi želje po pomiritvi svojih misli, ki so letale sem ter tja. Ko sem šla k Mojci na prvi tretma, nisem sploh vedela, kaj pričakovati, ali bo to joga, masaža ali kaj čisto tretjega- in to je bil pravi odgovor.

Pri tretmaju se zgodi sprostitev čisto na drugem nivoju. Mojci lahko absolutno zaupam vse moje težave. Z vsemi njenimi dotiki se tako sprostim, da še kar nekaj časa po tem, ko odmakne svoje roke, čutim energijo in toplino na tistem predelu.

Po koncu tretmaja, ki ti tudi zaradi svoje dolžine omogoča pravo sprostitev, se vedno počutim, kot da bi bila na izvrstni masaži in hkrati psihoterapiji.

Tudi po odhodu se počutim lažja, tako fizično, kot v mislih.

Tretma zares priporočam vsem s »polno glavo«, saj je res dober način sproščanja, saj se sprostitev ne konča ob koncu tretmaja ampak te spremlja še v prihodnje dni.

 

Ana Čeferin, Ljubljana

Na in po izkušnji prejemanja Access Bars tretmaja pri Mojci sem se počutila fenomenalno.

Počutila sem se spočito, radostno in z lažjim občutkom ter večjo jasnostjo v glavi.

Zelo me je prevzelo tudi sporočilo vodnikov, ki mi ga je predala, saj je bilo točno in direktno namenjeno meni. Med samo terapijo sem se počutila lahkotno in umirjeno. V bistvu sem se počutila, kot da bi bila na nekakšni masaži. Definitivno bom še prišla. Hvala ti Mojca.

 

AROMA JOGA

Karmen Prešeren Poberaj, Pobegi

Aroma joga pri Mojci je posebno doživetje in sem se vsake urice že v naprej zelo veselila.

Najprej je tu Mojca- pozitivna, srčna in vedno nasmejana dobra duša. Svojo vadbo prilagodi udeležencem, s poudarkom na ledvenem predelu in celotni hrbtenici, brez zahtevnejših asan.

Na koncu vsake urice, zaključi s sprostitvijo in vodeno meditacijo.

Na prvi pogled delujejo urice enostavne in lahkotne a učinke joge se čuti še dolgo po vadbi. Okrepijo se mišice, jačajo kosti, občutimo umiritev uma in sproščenost duha.

Celotna joga je še dodatno začinjena z namensko uporabljenimi eteričnimi olji, ki učinke vadbe še bolj poglobijo in zadovoljijo in okrepijo vsa naša čutila.

Zelo priporočam Aroma jogo pri Mojci in sem ji hvaležna za vsako urico posebej in trenutno jo prav pogrešam.

 

Tina Jerman, Izola

Pri jogi se odlično počutim. Mojca je srčna oseba, ki te pritegne, poznam jo že dolgo. Skozi vadbo nas lepo vodi, da zaznavamo in čutimo svoje telo, svoje občutke, eterična olja nam pri temu tudi zelo pomagajo. Jaz imam navado, da ritual pričnem že doma.

Pred Aroma jogo se stuširam in si vzamem čas, da si namažem in rahlo zmasiram celo telo, skratka se uredim in pocrkljam. Joga pa je pika na i in ko se vrnem domov, sem zelo zadovoljna. Joga se vedno zaključi z meditacijo, tako se umirimo, včasih potočim tudi kakšno solzico, ki pa so vedno povezane s hvaležnostjo…

 

PODPORNA SKUPINA ZA STRAŠE OTROK Z ADHD

Tedeja Rebula Šorgo 

Draga Mojca, želim se zahvaliti tebi in ostalim mamicam za čudovite trenutke preživete v tej sezoni skupaj. Bilo mi je lepo, počutila sem se sprejeto, razumljeno, predvsem neobsojano, kot se mi je kot mami ADHD otrok velikokrat prej dogodilo. Predstavila si nam veliko zanimivih ljudi in njihovih tehnik/pristopov. HVALA!  Hvaležna sem vsem vam za to.

 

Tjaša Bizajl Tul

V podporni skupini mi je bilo izredno zanimivo. Primarno, ker smo si s starši lahko izmenjali izkušnje, katere so neprecenljive. Stkali smo prav posebno vez, saj smo se odprli čustveno in mentalno. Vsa gostovanja so bila več kot dobrodošla, ker so nas obogatila tako z novimi, kakor že z znanimi ter včasih tudi pozabljenimi znanji. Nepozabno izkustvo. Želim si se več takega druženja, ker nas bogati. 

 

LIFESOUL COACHNG

Ines Tavčar, Postojna

Mojco sem zasledila na Facebooku ter začela slediti njenim objavam na njeni strani Body & Mind & Soul Connection. Kmalu zatem sva si začeli pisati zasebna sporočila in takoj sem v njej začutila neko domačnost in varnost, da sem se ji lahko zaupala. Glede na to, da obe ljubiva naravo, sva se kmalu spoznali tudi v živo in skupaj povzpeli že na kar nekaj vrhov. Osebno se mi v gorah čas ustavi in imam končno čas le zase, za sprostitev in razbremenitev. Tam mi je Mojca predstavila njen coaching program in brez da bi se sploh zavedali, sva pričeli z njenim programom. Pomagala mi je narediti premik naprej v življenju in me energijsko dvignila, ko sem bila najbolj na tleh. Z njeno naravno pozitivnostjo, sočutjem ter odprtostjo do sočloveka mi je vedno znala prisluhniti, me razumeti in mi modro svetovati. Ob njej sem našla način, kako se rešiti iz težke življenjske situacije, za kar ji bom vedno hvaležna. Ko se odločiš delati na sebi, je Mojca Jakomin pravi naslov, saj bolj srčne osebe od nje še nisem spoznala. Življenje je kratko in škoda bi ga bilo zapraviti, saj imamo le eno priložnost, da ga živimo, in zato se je vredno potruditi, da bomo srečni.

 

Jana Špeh, Izola

Mojca izžareva čudovito energijo do življenja. Vidi se, da življenje zajema s polnim entuziazmom in da je skozi izkustveno učenje spoznala notranji svet, s katerim danes kreira in svetuje tudi drugim. Moje mnenje je, da vsak coach lahko pomaga pri ustvarjanju podpornega okolja s tem, da služi kot vzor, in s tem, da tudi sam v prvi vrsti živi ta čudoviti proces premika v sebi. Mojčine oči izžarevajo toplino in hkrati odločnost ter osebno zadovoljstvo, zato je nedvomno prava izbira za vse tiste, ki bodo začutili njeno energijo ter jo izbrali za sopotnico za osebni premik iz cone udobja – v svet aktivnega izražanja sebe in soustvarjanja kakovosti lastnega življenja.

 

Tina Čeferin, Anglija

Mojco sem osebno spoznala pred petnajstimi leti, ko se je pričelo njeno duhovno prebujanje. Imela sem idealen vpogled v njene življenjske bitke, osebne spremembe in dozorevanje. Ko sem na socialnem omrežju zasledila, da ima mentorski program, sem takoj začutila, da je pravi naslov za to, in poslala prijavo, ker verjamem, da nekdo, ki je uspel postaviti sebe na pravo pot, zmore pomagati tudi meni. Takoj sem si želela delati z njo, ker sem bila milijon odstotno prepričana, da deluje preko odprtega srca, polnega ljubezni in razumevanja do sočloveka. Pettedenski Life Soul Coaching program je bil zame trd oreh, emocionalni rock’n’roll na vseh področjih, vendar mi je Mojca znala vedno prisluhniti, pomagati in mi poiskati najprimernejše rešitve. Ne bom rekla svetovati, temveč uvideti različne zorne kote, iz katerih sem lahko kot tihi opazovalec reševala svoje težave. Pridobljeno znanje pa je bilo neprecenljivo zame, vse od tehnik pranajame, osebne šifre, vizualizacij, pozitivnih vsakodnevnih afirmacij, gibanja … Vse to je bilo izredno pomembno, da danes (po petih tednih) stvari vidim in doživljam drugače ter da sem ozavestila določene stvari, ki se jih sploh nisem zavedala. Danes vem, da sem na pravi poti, in se zavedam, da prava pot ni tista najlažja in najhitrejša ter da so in bodo vedno vzponi in padci, vendar me bosta pogum in vztrajnost gnala naprej – in to je tisto, kar šteje. Največja zahvala pri vsem tem gre moji mentorici Mojci, njeni nesebični pomoči, strokovnemu znanju in sočutnemu razumevanju. Je ena redkih oseb, ob kateri se lahko odprem v vsej svoji ranljivosti in hkrati vem, da sem varna. Zelo sem ji hvaležna za vse, kar je storila zame.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare