LifeSoul coaching

LifeSoul coaching

Vse več ljudi ima potrebo po izražanju sebe. Želijo si nekoga, ki bi jih razumel, vzpodbujal in jih ne bi obsojal. Bojijo se izražati, ker ne vedo, kako bodo bližnji in okolica odreagirali na njihove odločitve, mnenje in razmišljanja. Prav zaradi tega – kljub temu, da niso srečni – večina raje živi v varnem objemu cone udobja, ki je v resnici zelo omejujoča in zavirajoča. Kaj se mora zgoditi, da bi se končno lahko postavili zase, vzeli življenje v svoje roke in bili resnično izpopolnjeni? Naredite korak naprej – ob podpori LifeSoul coachinga je to mogoče izjemno hitro. Ste pripravljeni, da se vam v naslednje pol leta življenje spremeni za 180 stopinj? Na bolje seveda!

Ko sledimo sebi, imamo vse, kar potrebujemo.

Ne čakajmo na pravi trenutek, vzemimo sedanjega ter ga naredimo najboljšega in najlepšega!
Sem mnenja, da je življenje preveč kratko, da ne bi bilo srečno in zadovoljno. Vsak nov vdih, ki ga naredimo, je neponovljiv. Prav tako imamo vsak trenutek možnost, da vzamemo življenje v svoje roke in ga zaživimo, kot si želimo!

LifeSoul online coaching program je 6-mesečni program, ki vas spet nauči ljubiti svoje življenje in živeti svoje sanje. 

Kako deluje program?

LifeSoul coaching program traja šest mesecev. Srečanja potekajo preko spleta, kar nam vzame najmanj časa, hkrati pa je tak način dela na sebi najbolj udoben in sproščen. Vsak mesec se skupaj posvetimo izbrani tematiki, ki jo vsak teden poglabljamo in izpopolnjujemo. Teden za tednom nas program po korakih vodi tako, da na koncu osvojimo zastavljene cilje in žanjemo najlepše rezultate! Z izbranimi tehnikami, vajami in domačimi nalogami se na tak način vsak, ki se udeleži programa, nauči odklopiti od motečih dejavnikov okolice ter se priklopiti nase in na svoje srce. Preko srčnih kanalov nato začne črpati svojo notranjo moč in pogumno stopati po svoji poti in svojemu poslanstvu. LifeSoul coaching nas nauči, kako v vsakdanjih okoliščinah živeti svoje sanje.

Program zagotavlja 100-odstotno zadovoljstvo in daje rezultate, ki se kažejo na vseh področjih vašega življenja!

Človeka obravnavam celostno, to je kot telo, um in dušo oziroma energijo. Vse skupaj mora namreč slediti načelom ravnovesja, sicer se lahko poruši celotni sistem (tako telesni kot energijski). Že davno se ve, da ni dovolj, da na primer jemo zelo zdravo, a se hkrati nič ne gibamo ali smo neprestano pod stresom.

Močni smo toliko, kot je močan naš najšibkejši člen!

Za dodatne informacije sem vam na voljo prek mojca@mojcajakomin.com

 


Mnenja strank

 

Ines Tavčar, Postojna

Mojco sem zasledila na Facebooku ter začela slediti njenim objavam na njeni strani Body & Mind & Soul Connection. Kmalu zatem sva si začeli pisati zasebna sporočila in takoj sem v njej začutila neko domačnost in varnost, da sem se ji lahko zaupala. Glede na to, da obe ljubiva naravo, sva se kmalu spoznali tudi v živo in skupaj povzpeli že na kar nekaj vrhov. Osebno se mi v gorah čas ustavi in imam končno čas le zase, za sprostitev in razbremenitev. Tam mi je Mojca predstavila njen coaching program in brez da bi se sploh zavedali, sva pričeli z njenim programom. Pomagala mi je narediti premik naprej v življenju in me energijsko dvignila, ko sem bila najbolj na tleh. Z njeno naravno pozitivnostjo, sočutjem ter odprtostjo do sočloveka mi je vedno znala prisluhniti, me razumeti in mi modro svetovati. Ob njej sem našla način, kako se rešiti iz težke življenjske situacije, za kar ji bom vedno hvaležna. Ko se odločiš delati na sebi, je Mojca Jakomin pravi naslov, saj bolj srčne osebe od nje še nisem spoznala. Življenje je kratko in škoda bi ga bilo zapraviti, saj imamo le eno priložnost, da ga živimo, in zato se je vredno potruditi, da bomo srečni.

Jana Špeh, Izola

Mojca izžareva čudovito energijo do življenja. Vidi se, da življenje zajema s polnim entuziazmom in da je skozi izkustveno učenje spoznala notranji svet, s katerim danes kreira in svetuje tudi drugim. Moje mnenje je, da vsak coach lahko pomaga pri ustvarjanju podpornega okolja s tem, da služi kot vzor, in s tem, da tudi sam v prvi vrsti živi ta čudoviti proces premika v sebi. Mojčine oči izžarevajo toplino in hkrati odločnost ter osebno zadovoljstvo, zato je nedvomno prava izbira za vse tiste, ki bodo začutili njeno energijo ter jo izbrali za sopotnico za osebni premik iz cone udobja – v svet aktivnega izražanja sebe in soustvarjanja kakovosti lastnega življenja.

Tina Čeferin, Anglija

Mojco sem osebno spoznala pred petnajstimi leti, ko se je pričelo njeno duhovno prebujanje. Imela sem idealen vpogled v njene življenjske bitke, osebne spremembe in dozorevanje. Ko sem na socialnem omrežju zasledila, da ima mentorski program, sem takoj začutila, da je pravi naslov za to, in poslala prijavo, ker verjamem, da nekdo, ki je uspel postaviti sebe na pravo pot, zmore pomagati tudi meni. Takoj sem si želela delati z njo, ker sem bila milijon odstotno prepričana, da deluje preko odprtega srca, polnega ljubezni in razumevanja do sočloveka. Pettedenski Life Soul Coaching program je bil zame trd oreh, emocionalni rock’n’roll na vseh področjih, vendar mi je Mojca znala vedno prisluhniti, pomagati in mi poiskati najprimernejše rešitve. Ne bom rekla svetovati, temveč uvideti različne zorne kote, iz katerih sem lahko kot tihi opazovalec reševala svoje težave. Pridobljeno znanje pa je bilo neprecenljivo zame, vse od tehnik pranajame, osebne šifre, vizualizacij, pozitivnih vsakodnevnih afirmacij, gibanja … Vse to je bilo izredno pomembno, da danes (po petih tednih) stvari vidim in doživljam drugače ter da sem ozavestila določene stvari, ki se jih sploh nisem zavedala. Danes vem, da sem na pravi poti, in se zavedam, da prava pot ni tista najlažja in najhitrejša ter da so in bodo vedno vzponi in padci, vendar me bosta pogum in vztrajnost gnala naprej – in to je tisto, kar šteje. Največja zahvala pri vsem tem gre moji mentorici Mojci, njeni nesebični pomoči, strokovnemu znanju in sočutnemu razumevanju. Je ena redkih oseb, ob kateri se lahko odprem v vsej svoji ranljivosti in hkrati vem, da sem varna. Zelo sem ji hvaležna za vse, kar je storila zame.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare