Access Bars ®

Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®.

Access bars tretma se izvaja preko 32 točk na glavi, kjer z nežnim dotikom brišemo energetske blokade iz podzavesti, na vseh področjih našega življenja. Tako odstranjujemo stres, strah, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, obtoževanja, stres in še mnogo več. Access Bars nam torej daje možnost, da spremenimo v svojem življenju vse, kar za nas ne deluje in tako dobimo več prostora za nove možnosti.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glas, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne morete doseči o čemer sanjate. Ta glas je posledica elektromagnetnih nabojev, ki nas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imamo lahko življenje za katerega smo vedno vedeli, da je mogoče! Kakor da bi z antivirusnim programom izbrisali virus, ki nas omejuje in upočasnjuje.

Po tretmaju se vam v najboljšem primeru spremeni življenje na boljše, v najslabšem pa se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo.

Torej, še oklevate, da bi poskusili? 😉


Prijavi se tukaj


Kaj če bi vaše življenje lahko postalo še bolj lahkotno, radostno in veličastno?

Access Bars® so pomagali tisočem ljudem po vsem svetu spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Kaj so Access Barsi®?

Ljudje že 25 let uporabljajo orodja Access Consciousnessa, vključno z Barsi, ker zanje enostavno delujejo. Sedaj pa je znanost zmožna izmeriti tudi njihove učinke. Na Center for Cognitive Enhancement, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin, so izmerili, da po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, kar je zelo počasno možgansko valovanje in stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje na fizičnem in psihičnem nivoju in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Znanstveni dokaz, da Access Barsi® zares delujejo.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju. Zato se vam odprejo nove možnosti, na katere pred tem zaradi vaših omejitev (prepričanj) sploh niste pomislili.

Access Barsi niso le terapija, vendar sprememba življenja. Naučijo nas živeti po neomejenih zmožnostih, namesto da bi se omejevali z zaključki, pričakovanji in sodbami. Med tretmajem prejmete veliko orodij, ki so za vas v tistem obdobju najbolj pomembna, tako da po tretmaju se vam definitivno spremeni življenje <3

Access bars tretma traja 90 min in zajema tudi coaching.

Posamičen Paket


80

  • 90 minutni tretma
  • Osebni Coaching
  • Brez prihranka


Prijavi se tukaj

Paket 5 Srečanj


330

  • 90 minutni tretma
  • Osebni Coaching
  • Individualno mešanico eteričnih olj za podporo pri procesu
  • Prihranek 100 eur


Prijavi se tukaj

Priljubljen

Paket 3 Srečanj


210

  • 90 minutni tretma
  • Osebni Coaching
  • Prihranek 30 eur


Prijavi se tukaj