Pogoji in pravila nagradne igre

Pogoji in pravila nagradne igre

Pogoji in pravila nagradne igre za Facebook

 

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre “NOVOLETNA NAGRADNA IGRA” je Mojca Jakomin s.p., Dolinska cesta 1d, 6000 Koper (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 16.12.2022 pa do vključno 24.12.2022 na družabnem omrežju Facebook na naslovu: Mojca Jakomin . Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v kreativnem natečaju, prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki bodo všečkali našo stran in objavo, jo delili, v komentar pa označili vsaj enega prijatelja.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

Ker ste bili pridni (pa ne vsi 😉), me je poklical Božiček in mi prinesel darilo za vas🎅
🎁Antistresni tretma, po katerem se v najslabšem primeru počutite, kot po zelo dobri masaži, v najboljšem primeru pa prejmete novo življenje🎁
➡️Možnosti terminov v Kopru, Ljubljani ali Domžalah.
➡️Ste bili pridni? Si ga želite?
➡️Če ja, potem berite dalje.
Vse, kar morate storiti je naslednje:
✨️Všečkaj našo stran (če še nisi)
✨️Označi pod objavo vse prijatelje, ki so bili pridni v 2022
✨️Deli objavo (javno)
🎅Skupaj z Božičkovo pomočjo bomo ižrebali nekoga izmed vas, ki je bil priden (upošteval navodila) na predbožični večer 24.12.2022.

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

Nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani Mojca Jakomin . Pred izročitvijo nagrade mora organizator s strani nagrajenca v roku treh (3) dni po razglasitvi v zasebno sporočilo prejeti potrebne osebne podatke: Facebook uporabniško ime, ime in priimek, telefonsko številko in lokacijo za tretma (Koper, Ljubljana, Domžale). Posredovanje vseh teh podatkov v zasebno sporočilo na Facebook je pogoj za izročitev nagrade prejemniku. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.

Nagrada: Antistresni tretma, po katerem se v najslabšem primeru počutite, kot po zelo dobri masaži, v najboljšem primeru pa prejmete novo življenje.

5. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v zasebnem sporočilu na Facebook strani Mojca Jakomin, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

6. Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo tukaj.. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani, vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

7. Varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade in morebitno plačilo akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bo nagrajenci posredoval, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije.

Pogoje in pravila nagradne igre sestavila:

Mojca Jakomin s.p.

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare