Mojca Jakomin

Mojca Jakomin

Sem Mojca Jakomin. Po izobrazbi sem diplomirana organizatorka turizma. Diplomsko delo, ki sem ga opravljala iz predmeta psihologije turizma, sem usmerila v raziskavo vpliva osebnostnih lastnosti na počutje gostov v domačem gostinskem lokalu. Odkar pomnim zase, mi je bilo v veliko veselje delati z ljudmi, se z njimi pogovarjati, jih razumeti in jim pomagati.

Imela sem sanjsko službo, kjer sem imela možnost napredovanja do najvišje funkcije v podjetju, vendar sem čutila, da tisto ni moje poslanstvo. Nato sem poskusila prevzeti družinsko podjetje, a tudi tam sem že v štartu vedela, da to ni tisto, kar me veseli in osrečuje. Ugotavljala sem, da se izgubljam, padam, iščem. Da ne vem več, kdo sem, kaj si želim, kaj rada počnem. Zakaj sem sploh tukaj. Tavala sem v temi in se iskala. Imela sem 101 zdravstveno težavo in brezglavo letala, kot kura brez glave po raznih specialističnih ordinacijah po vsej Sloveniji, da bi mi našli diagnozo in me pozdravili. Na koncu, mi je zdravnica rekla, da glavni izvor vseh mojih zdravstvenih težav izvira v meni in mi ponudila antidepresive. Takrat sem se šele zavedala, da moram nekaj nujno storiti, preden sama sebe uničim.

Navzven je bilo videti, da imam popolno življenje (lepo družino, veliko hišo, dobro službo, nov avto …), a v sebi sem čutila, da ne stopam več po svoji poti, da med tem, ko želim obdržati druge, izgubljam sebe. Vedno sem bila pozorna na to, da osrečujem druge in nikoli nisem pomislila, kaj mene zares osrečuje. Vse to do tistega trenutka.

Želela sem živeti svoje sanje

Zaslišala sem notranji klic in se v določenem trenutku odločila ZASE. Od tistega trenutka dalje se mi zdi, kot da imam novo življenje. Ločila sem se, preselila, pustila zanesljivo redno službo in začela poslušati svoje srce. V moje življenje so začeli vstopati novi ljudje, izkušnje, priložnosti in dogodivščine. Seveda so nekateri ljudje tudi odšli iz njega in energije okoli mene so se spremenile. Življenje se je korak za korakom začelo obračati v moj prid in končno sem začela ŽIVETI SVOJE SANJE. Delam tisto, kar sem si od vedno želela in naučila sem se reči NE. Brez slabe vesti, ne da bi bilo komu škodila. Samo sebi sem koristila. Začela sem delovati zase. Moje zdravstvene težave so izpuhtele in imam tako dober imunski sistem, kot ga nisem imela še nikoli doslej. Ne pomnim, kdaj sem bila nazadnje bolna!

Marsikaj novega sem se naučila in se še vedno učim in s tem, ko spreminjam SEBE, spreminjam tudi svoje življenje. Raziskujem, kaj deluje zame in preizkušam nove stvari, saj se zavedam, da je to edini pravi recept za bolj zdravo in srečno življenje, ki si ga resnično želim.

Sedaj sem resnično SREČNA in zadovoljna in se veselim vsakega vdiha in izdiha, ki mi je dan, saj se zavedam minljivosti in cenim dani trenutek.

ŽIVLJENJE je resnično lepo, če ga živiš, kot si ŽELIŠ. Verjamem, da imamo vsi enako možnost biti srečni in vem tudi, da se tega lahko naučimo.

Jaz sem se in verjamem, da se lahko tudi vi, zato vas vabim na bilo kateri moj program, ki vas pokliče, da skupaj ustvarimo nekaj lepega.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare