Si želite še pred poletjem izboljšati svoje počutje, pridobiti več energije in celo izgubiti kakšen kilogramček? 😊

Iščete primerno vadbo za vašega otroka, ki bi ga umirila, sprostila in povečala njegovo samozavest?

S celostnim pristopom vas skozi vadbene programe, aroma jogo in meditacije vodim do bolj zdravega in srečnega življenja.

AKCIJA PRED POLETJEM!

Izkoristite 20% popust za vadbe in jogo  – do konca junija!

Body&Mind Fit

Je vadba za oblikovanje celotnega telesa, večanje psihofizične zmogljivosti, in krepitev imunskega sistema. Ozavestili in krepili bomo vse pomembne mišice v telesu ter se naučili pravilnega dihanja. Krepili bomo trupne mišice, ki dajejo oporo naši hrbtenici ter skrbijo za stabilno in pokončno držo.

Z vadbo bomo odpravljali stres in vzpostavljali ravnovesje, da bosta naše telo in um oba FIT. Vadba je primerna za vse ženske, ne glede na starost in stopnjo fizične pripravljenosti.

Body&Mind FIT poteka ob ponedeljkih in sredah od 19.30 do 20.30 v dvorani KS Sv. Anton. 

Joga za otroke

Je primerna za otroke od 5 do 10 leta starosti, poteka v majhnih skupinah. Otroci na zabaven in igriv način okrepijo telo in imunski sistem, izboljšajo motoriko, se naučijo pravilnega dihanja. Pridobijo številne veščine, ki jim pomagajo pri koncentraciji, spominu in kreativnosti.

Joga za otroke v Kopru poteka vsak četrtek od 17.15 do 18.15.

Aroma joga

Združuje jogijske telesne položaje (asane) in izbrana naravna certificirana terapevtska eterična olja. Ta dodatno pripomorejo k daljšemu in globljemu učinku joge.

Skozi redno prakso Aroma joge bomo podirali svoje meje ter napredovali na psihofizičnem nivoju. To se bo odrazilo na več področjih v življenju. Kako eterična olja vplivajo na naš imunski sistem in katere hormone uravnavajo, lahko preberete tukaj.

Aroma joga v Kopru, poteka vsako soboto od 7h do 8.30 ter od 8.45 do 10.15.

PRIJAVITE SE!