Si želite še pred poletjem izboljšati svoje počutje, pridobiti več energije in razbremeniti?

Iščete primerno vadbo za vašega otroka, ki bi ga umirila, sprostila in povečala njegovo samozavest?

S celostnim pristopom vas skozi Aroma jogo ter individualnimi sprostitvenimi tretmaji vodim do bolj zdravega in srečnega življenja.

ODPIRAMO PRIJAVE ZA NOVE SKUPINE

Zaradi manjših skupin, je število mest omejeno.

Aroma Joga za otroke
(6-10 let)

Je način vadbe skozi igro, kjer otroci na zabaven in igriv način preko zgodbic, gibanja, pogovora in smeha spoznavajo svoje telo, same sebe ter se učijo osnovnih jogijskih položajev, pravilnega dihanja in raznih tehnik sproščanja.

Pridobijo številne veščine, ki jim pomagajo pri koncentraciji, spominu, kreativnosti in boljšemu spancu. Poleg tega, da krepijo svoje telo, ga tudi sprostijo in razbremenijo. Z raznimi pripomočki vadimo čuječnost, osnove meditacij ter biti tukaj in zdaj, v trenutku.

Namensko uporabljene mešanice terapevtskih eteričnih olj še dodatno poglobijo in podaljšajo učinke prakse joge.

Aroma joga za otroke (6-10 let) poteka ob četrtkih od 16.45 do 17.45 ure v prostoru BodyMindSoul v Kopru. 

Aroma joga za otroke (11-16 let)

Je edina oblika vadbe, kjer ni tekmovalnosti, temveč se spodbuja sodelovanje, socialno povezanost, sočutje ter krepitev medsebojnih odnosov.

Otroci se naučijo prisluhniti svojemu telesu, najti tenzije in zakrčenost, ter jih zavestno sprositi. Naučijo se veliko tehnik in orodij za umiritev uma, izboljšanje koncentracije ter krepitev samopodobe in samozavesti, ki jih lahko kasneje uporabljajo tudi v vsakdanjem življenju.

Namensko uporabljena certificirana, terapevtska eterična olja še dodatno poglobijo in podaljšajo učinke prakse joge.

Aroma joga za otroke (11-16 let) poteka ob četrtkih od 18.00 do 19.00 ure v prostoru BodyMindSoul v Kopru. 

Aroma joga

Je edinstvena oblika joge, ki združuje jogijske telesne položaje (asane), izbrana naravna terapevtska eterična olja in vodeno meditacijo.

Skozi redno prakso Aroma joge bomo spoznavali svoje omejitve, jih presegli ter tako napredovali na psihofizičnem nivoju.  Preko zavestnih dihalnih tehnik se bomo naučili povezovati ter uravnovešati naše telo, um, misli in občutke.

Na naših urah se nikoli ne bo manjkalo prave doze smeha, tako da boste lahko pozabili na vse skrbi, ki so se nabrale med tednom in z nasmehom na obrazu ter polni energije zakorakali v čudovit vikend.

Aroma joga poteka ob sobotah od 07.00 do 08.30 ure ter od 9.00 do 10.30 ure v prostoru BodyMindSoul v Kopru. 

PRIJAVITE SE!