Prilagojena vadba za zaposlene med delovnim časom

V zadnjem letu so me pozvali iz različnih podjetij in javnih sektorjev, ker si želijo nekaj več za vodstvene delavce in ostale zaposlene. Glede na to, da ima vsako podjetje svoje potrebe in različna finančna sredstva na razpolago, sem pripravila različne programe. Z naročnikom se vedno pred pričetkom programa osebno dobim in pogovorim, da lahko program čim bolj približam potrebam in željam stranke.Vadbeni programi

 

15 do 30 minutna predstavitev svojih skupinskih vadbenih programov na sedežu podjetja, kjer so zaposleni dejansko vabljeni, da se mi pridružijo pri izvajanju vadbenih programov (prilagojen program, kjer ne potrebujejo dodatnih oblačil). 

Skupinske vadbe v Pobegih (5 min iz Kopra):

Body&Mind FIT- vadba za oblikovanje telesa in sproščanje stresa

Body&Mind Dance FIT- plesna vadba ob spremljavi moderne glasbe in sproščanje stresa

Individualne skupine (do 6 oseb) v Kopru:

Aroma joga- joga z uporabo terapevtskih eteričnih olj doTerra s končnim globokim psihofizičnim sproščanjem

VIP Pilates-pilates prilagojen posamezniku s končnim globokim psihofizičnim sproščanjem

Na podlagi zanimanja za skupinske in/ali individualne vadbe se delodajalec odloči v kolikšni meri bo zaposlenim pokril mesečno vadnino. Minimalno mora biti prispevek vsaj 15% vadnine. 

Prilagojen vadbeni program za podjetje

 

Joga na delovnem mestu je program, ki ga pripravljam mesečno za zaposlene v podjetju. Vsak mesec pridem predstaviti nov 15 minutni program, ki ga nato na podlagi videoposnetka izvajajo zaposleni sami. Glede na potrebe in želje izvajalcev programa, nato pripravim program za naslednji mesec, tako da se praksa čim bolj približa željam in potrebam delodajalca in zaposlenih.

Namen programa je, da se zaposleni z le 15 minutnim programom na dan sprostijo in razbremenijo na psihofizičnem nivoju. Z umirjenim umom se jim poveča fokus in delo poteka hitreje, manj zbolevajo, kar prinese manj bolniških stažev ter poviša kreativnost in storilnost v podjetju. Odnosi med zaposlenimi se tudi izboljšajo, kar prinese v podjetje pozitivno energijo, samoiniciativnost in kreativnost.

Predavanja, delavnice

 

Zelo priljubljena delavnica je predstavitev domače naravne lekarne z eteričnimi olji. Sama nimam vročine ne nobene druge bolezni že več kot 10 let in vsak dan sama pomagam s preventivo in kurativo z doma pripravljenimi naravnimi izdelki. Za veliko ljudi sem postala svetovalka za zdrav način življenja, saj sem pomagala že mnogim pri najrazličnejših težavah, od manjših do večjih (krepitev imunskega sistema, nespečnost, anksioznost, migrene, izgorelost…).

Individualna celostna svetovanja so trenutno moja največja strast, saj imajo največji in najhitrejši napredek. Ljudem pomagam celostno spremeniti sebe, da so bolj zdravi, srečni in zadovoljni s seboj in svojim življenjem (zdravje, družina, odnosi, spanje, spolnost, finance, obilje, družina…).

Life Soul Coaching program je moj šest mesečni mentorski program za srečnejše življenje, ki prinaša 100% rezultate. Poteka osebno ali online. Vodim razne delavnice iz naslova programa za osebno, duhovno in poslovno rast. Z raznimi tehnikami, vajami in spoznanji ljudje pričnejo gledati drugače na življenje in po delavnicah odidejo drugačni, vsak na svoj način.

Licence in diplome:

 

~Gimnastična zveza Slovenije, Inštruktor aerobike 2.stopnje, številka diplome 191161-4756, 06.06.2015

~Fitnes zveza Slovenije, Inštruktorica skupinske fitnes vadbe, številka diplome 191161-53218, 06.06.2015

~Mednarodni  kongres duhovnosti Inspirit, Avalon d.o.o, oktober 2015

~Eurofit festival Medvode, International Europian Event 05. in 06.03.2016

~Joga retreat 13.-15.05.2016 Krk, Hrvaška

~Parinama šola joge, 250 urni tečaj za pridobitev naziva učitelj joge RYT 200, ki ga priznava Yoga Alliance, oktober 2016-junij 2017

~doTerra, naravna terapevtska eterična olja, Wellness advocate, 15.01.2017

~Eurofit festival Medvode, International Europian Event 04. in 05.03.2017

~Delavnica regenerativne joge z uporabo pripomočkov, Miha Potočnik, 09.10.2017, Ljubljana, 8ur

~Mednarodni kongres FZS, sobota-nedelja-november 2017

~Eurofit festival Medvode, International Europian Event 04. in 05.03.2018

~Street energy week Koper,  vodila otvoritev dogodka z ogrevanjem, Body&Mind program in zaključila dogodek z jogo, maj 2018

~Rimini wellness festival, maj-junij (4 dni) 2018

~Zumba masterclass, Marlon Alves , 11.11.2018, Verona, Italija

~Licenca za Macumbo inštruktorja, 25.11.2018, Portogruaro, Italija

~Celodnevni tečaj moksanja, 08.12.2018

~Eurofit festival Medvode, International Europian Event 09. in 10.03.2019

~Rimini wellness festival, maj-junij (4 dni) 2019

~Jay Shetty, seminar Ljubljana, 2019

~Pilates po Michael King metodi, september-december 2019

~Mednarodni kongres FZS, november (2 dni) 2019

 

Udeležba na raznih mednarodnih športnih konvencijah, konferencah o duhovnosti in osebni rasti, wellness joga vikendih, wellness festivalih, različnih izobraževanjih…