Prilagojena vadba za zaposlene med delovnim časom

V zadnjem letu so me pozvali iz različnih podjetij in javnih sektorjev, ker si želijo nekaj več za vodstvene delavce in ostale zaposlene. Glede na to, da ima vsako podjetje svoje potrebe in različna finančna sredstva na razpolago, sem pripravila različne programe. Z naročnikom se pred pričetkom programa osebno dobim in pogovorim, da lahko program čim bolj približam potrebam in željam stranke.Programi, ki vključujejo gibanje15 minutna predstavitev svojih skupinskih programov na sedežu podjetja, kjer so zaposleni dejansko vabljeni, da se mi pridružijo pri izvajanju vadbenih programov (prilagojen program, kjer ne potrebujejo dodatnih oblačil). 

Skupinske vadbe na lokacijah Izole in Pobegov (5 minut iz Kopra):

Body&Mind FIT- vadba za oblikovanje telesa in sproščanje stresa

Body&Mind Dance FIT- vadba ob spremljavi moderne glasbe in sproščanje stresa

Aroma joga- joga z uporabo terapevtskih eteričnih olj

Na podlagi zanimanja za skupinske vadbe se delodajalec odloči v kolikšni meri bo zaposlenim pokril mesečno vadnino. Minimalno mora biti prispevek vsaj 15% vadnine. 

Programi za podjetjaJoga na delovnem mestu je program, ki ga pripravljam za zaposlene v podjetju. Vsak mesec pridem predstaviti nov 15 minutni program, ki ga nato na podlagi videoposnetka izvajajo zaposleni sami. Glede na potrebe in želje izvajalcev programa, nato pripravim program za naslednji mesec, tako da se čim bolj približa željam in potrebam zaposlenih.

Namen programa je, da se zaposleni z le 15 minutnim programom na dan sprostijo in razbremenijo na psihofizičnem nivoju. Z umirjenim umom se jim poveča fokus in delo poteka hitreje, manj zbolevajo, kar prinese manj bolniških stažev ter poviša kreativnost in storilnost v podjetju. Odnosi med zaposlenimi se tudi izboljšajo, kar prinese v podjetje pozitivno energijo.

Predavanja, delavnicePredstavitev naravne domače lekarne z eteričnimi olji. Sama nimam vročine ne nobene druge bolezni že več kot 10 let in si pomagam vsak dan z naravnimi pripravki. Za večino ljudi sem postala svetovalka za zdrav način življenja, saj sem pomagala že mnogim pri najrazličnejših težavah, od manjših do večjih.

Life Soul Coaching program je moj šest mesečni mentorski program za srečnejše življenje, ki prinaša 100% rezultate. Poteka osebno ali online. Pripravljam delavnice iz naslova programa za osebno rast. Z raznimi tehnikami, vajami in spoznanji ljudje pričnejo gledati drugače na življenje in po delavnicah odidejo drugačni, vsak na svoj način.

Licence in diplome:

~Gimnastična zveza Slovenije, Inštruktor aerobike 2.stopnje, številka diplome 191161-4756, 06.06.2015

~Fitnes zveza Slovenije, Inštruktorica skupinske fitnes vadbe, številka diplome 191161-53218, 06.06.2015

~Zavod Viveka, center za izobraževanje in svetovanje, Učiteljica joge 1.stopnje, 250 urni program, 27.05.2017 

~doTerra, naravna terapevtska eterična olja, Wellness advocate, 15.01.2017

Udeležba na raznih mednarodnih športnih konvencijah, konferencah o duhovnosti in osebni rasti, wellness joga vikendih, wellness festivalih, različnih izobraževanjih…