LifeSoul coaching

LifeSoul coaching

Vse več ljudi ima potrebo po izražanju sebe.
Želijo si nekoga, ki bi jih razumel, vzpodbujal in jih ne bi obsojal. Bojijo se izražati, ker ne vejo, kako bodo bližnji in okolica odreagirali na njihove odločitve. Prav zaradi tega, večina raje živi v nekem naučenem okolju (coni udobja), kljub temu, da niso srečni, kot pa da bi se postavili zase, vzeli življenje v svoje roke in bili izpopolnjeni.

Ko sledimo sebi, imamo vse, kar potrebujemo.

Ne čakajmo na pravi trenutek, vzemimo sedanjega in naredimo, da bo pravi.
Sem mnenja, da je življenje preveč kratko, da ne bi bilo srečno in zadovoljno. Vsak nov vdih, ki ga naredimo je neponovljiv in prav tako imamo vsak trenutek možnost, da vzamemo življenje v svoje roke in ga zaživimo, kot si želimo!

Life-Soul Online Coaching Program je 6-mesečni program, ki te nauči spet ljubiti svoje življenje in živeti svoje sanje. 

Kako deluje program?

Life-Soul Coaching program traja šest mesecev. Dobimo se online, kar nam vzame najmanj časa in je najbolj komot in sproščujoč način dela na sebi. Vsak mesec se posvetimo izbrani tematiki, ki jo vsak teden poglabljamo in izpopolnjujemo. Teden po tednu nas program vodi in pripelje do zastavljenih ciljev in rezultatov! Z izbranimi tehnikami, vajami in domačimi nalogami se stranka nauči odklopiti od motečih dejavnikov iz okolice in priklopiti nase, na svoje srce, preko katerega začne črpati svojo notranjo moč in stopati korajžno po svoji poti in svojemu poslanstvu (živeti svoje sanje).

Program zagotavlja 100% zadovoljstvo in rezultate, ki se kažejo na vseh področjih vašega življenja!!!

Človeka obravnavam celostno, kot telo, um in dušo oziroma energijo. Vse skupaj mora biti čim bolj v ravnovesju, drugače se poruši sistem. 

Ni dovolj, če na primer zelo zdravo jemo in se nič ne gibamo ali smo neprestano pod stresom.
Močni smo toliko, kot je močan naš najšibkejši člen!

Mnenja strank

Mojco sem zasledila na Facebooku ter začela slediti njenim objavam na njeni strani Body&Mind&Soul Connection. Kmalu zatem sva si začeli pisati zasebna sporočila in takoj sem v njej začutila neko domačnost in varnost, da sem se ji lahko zaupala. Glede na to, da obe ljubiva naravo, sva se kmalu spoznali tudi v živo in skupaj povzpeli že na kar nekaj vrhov. Osebno se mi v gorah čas ustavi in imam končno čas le zase, za sprostitev in razbremenitev. Tam mi je Mojca predstavila njen coaching program in brez da bi se sploh zavedali, sva pričeli z njenim programom life-soul coachinga. Pomagala mi je narediti premik naprej v svojem življenju in me energijsko dvignila, ko sem bila najbolj na tleh. Z njeno naravno pozitivnostjo, sočutjem ter odprtostjo do sočloveka mi je vedno znala prisluhniti, me razumeti in mi modro svetovati. Ob njej sem našla način, kako se rešiti iz težke življenjske situacije, za kar ji bom vedno hvaležna. Ko se odločiš delati na sebi je Mojca Jakomin pravi naslov, saj bolj srčne osebe od nješe nisem spoznala. Življenje je kratko in škoda bi ga bilo zapraviti, saj imamo le eno priložnost, da ga živimo in zato se je vredno potruditi, da bomo srečni.

Mojca izžareva čudovito energijo do življenja. Vidi se, da življenje zajema s polnim entuziazmom in da je skozi izkustveno učenje spoznala notranji svet, s katerim danes kreira in svetuje tudi drugim. Moje mnenje je, da vsak coach lahko pomaga pri ustvarjanju podpornega okolja s tem, da služi kot vzor in s tem, da tudi sam v prvi vrsti živi tačudoviti proces premika v sebi. Mojčine oči izžarevajo toplino in hkrati odločnost ter osebno zadovoljstvo in je nedvomno prava izbira za vse tiste, ki bojo začutili njeno energijo ter jo izbrali za sopotnico za osebni premik iz cone udobja v svet aktivnega izražanja sebe in soustvarjanja kakovosti lastnega življenja.

Mojco sem osebno spoznala pred petnajstimi leti, ko se je pričelo njeno duhovno prebujanje. Imela sem idealen vpogled v njene življenjske bitke, osebne spremembe in dozorevanje. Ko sem na socialnem omrežju zasledila, da ima mentorski program sem takoj začutila, da je pravi naslov za to in poslala prijavo, ker verjamem, da nekdo, ki je uspel postaviti sebe na pravo pot, zmore pomagati tudi meni. Takoj sem si želela delati z njo, ker sem bila milijon odstotno prepričana, da deluje preko odprtega srca, polnega ljubezni in razumevanja do sočloveka. Pet tedenski Life Soul Coaching Program je bil zame trd oreh, emocionalni rock n`roll na vseh področjih, vendar mi je Mojca znala vedno prisluhniti, pomagati in poiskati zame najprimernejše rešitve. Ne bom rekla svetovati, temveč uvideti različne zorne kote iz katerih sem lahko kot tihi opazovalec reševala svoje težave. Pridobljeno znanje pa je bilo neprecenljivo zame, vse od tehnik pranajame, osebne šifre, vizualizacij, pozitivnih vsakodnevnih afirmacij, gibanja…vse to je bilo izredno pomembno, da danes, po petih tednih stvari vidim in doživljam drugače ter da sem ozavestila določene stvari, katerih se sploh nisem zavedala. Danes vem, da sem na pravi poti in se zavedam, da prava pot ni tista najlažja in najhitrejša ter da so in bojo vedno vzponi in padci, vendar me bosta pogum in vztrajnost gnala naprej in to je tisto, kar šteje. Največja zahvala pri vsem tem gre moji mentorci Mojci, njeni nesebični pomoči, strokovnemu znanju in sočutnem razumevanju. Je ena redkih oseb, ob kateri se lahko odprem v vsej svoji ranljivosti in hkrati vem, da sem varna. Zelo sem ji hvaležna za vse, kar je storila zame.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare