DELAVNICA: Trije glavni stebri za zdravo, srečno in izpopolnjeno življenje
DELAVNICA: Trije glavni stebri za zdravo, srečno in izpopolnjeno življenje
Na delavnici predstavim glavne tri stebre, ki so najpomembnejši v našem življenju, da smo lahko zdravi, srečni in izpopolnjeni.
Postani moj osebni asistent
Postani moj osebni asistent
Ukvarjam se z različnimi stvarmi za zdravo, srečno in izpopolnjeno življenje in že nekaj časa, mi kronično primanjkuje časa za vse, vendar mi je vse tako všeč, da ne želim nič izpustiti, k večjemu dodati še kak projekt. 😜
Mojca Jakomin, LifeSoul coaching program
Mojca Jakomin, LifeSoul coaching program
Ustanoviteljica Body&Mind&Soul programov, licenčna inštruktorica skupinskih vadb, učiteljica joge, svetovalka za naravna eterična olja in ustanoviteljica LifeSoul Coaching programa.
Kako strah vpliva na nas?
Kako strah vpliva na nas?
Ali bi bile naše odločitve enake ali "pogumne", če ne bi bile podkovane s strahom? Kaj lahko naredimo?

MOJI PROGRAMI

Essential oziroma Aroma joga je program, kjer smo združili asane (telesne položaje) in namensko izbrana naravna certificirana terapevtska eterična olja...
PREBERI VEČ
Life-Soul Online Coaching Program je 6-mesečni program, ki te nauči spet ljubiti svoje življenje in živeti svoje sanje.
PREBERI VEČ
Vadba je zasnovana tako, da poskrbi za oblikovanje celotnega telesa, večanje psihofizične zmogljivosti ter hkrati krepi naš imunski sistem in poskrbi, da smo bolj odporni in zdravi.
PREBERI VEČ

Prihajajoči dogodki

Si tudi ti že sit vseh že 100x slišanih informacij, zgodbic in nasvetov!? Tudi tebe začne boleti glava, ko slišiš 101 informacijo, ki bi si jo moral nujno zapomniti? Ali 101 nasvet, ki bi ga moral nujno upoštevati!?
Preberi več
Tudi ti vsak dan hodiš v službo, po službi po otroke v vrtec ali šolo, nato v trgovino, domov kuhati in spati!? Občasno na obisk k enim in istim prijateljem, na ene in iste dogodke, k enim in istim ljudem in situacijam?! In vse to že vrsto let!? Ene in iste situacije!????
Preberi več

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Bodi na tekočem z vsemi novostmi in dogajanjem na obali. Z vpisom na novice prejmeš na svoj e-mail 10-minutno meditacijo, povsem brezplačno.

O meni

Želela sem živeti svoje sanje. Zaslišala sem notranji klic in se v določenem trenutku odločila ZASE. Od tistega trenutka dalje se mi zdi, kot da imam novo življenje. Ločila sem se, preselila, pustila redno službo in začela poslušati svoje srce. V moje življenje...

Pretekli dogodki

Ker smo vsi znotraj sebe čarovniški, sem se odločila, da organiziram za pustno soboto Čarovniški nočni pohod z metlami kar na Slivnico, kjer so čarovnice doma 😉 Metle so obvezne, najraje sirkove, lasulje, rokavice, klobuki…karkoli te ne bo oviralo pri hoji. Pot ni zahtevna!
Preberi več
Prihaja magični EUROFIT Fest 2019 Pripnite pasove, globoko vdihnite, prepustite se pozitivni energiji in se pripravite na naval magičnega adrenalina! Doživite neverjetno dinamičen, zabaven in sila energičen vikend, ki ga zlepa ne boste pozabili!
Preberi več

MNENJA STRANK

Mojco sem zasledila na Facebooku ter začela slediti njenim objavam na njeni strani Body&Mind z Mojco. Kmalu zatem sva si začeli pisati zasebna sporočila in takoj sem v njej začutila neko domačnost in varnost, da sem se ji lahko zaupala. Glede na to, da obe ljubiva naravo, sva se kmalu spoznali tudi v živo in skupaj povzpeliže na kar nekaj vrhov. Osebno se mi v gorah čas ustavi in imam končnočas le zase, za sprostitev in razbremenitev. Tam mi je Mojca predstavila njen coaching program in brez da bi se sploh zavedali, sva pričeli z njenim programom life-soul coachinga. Pomagala mi je narediti premik naprej v svojem življenju in me energijsko dvignila, ko sem bila najbolj na tleh. Z njeno naravno pozitivnostjo, sočutjem ter odprtostjo do sočloveka mi je vedno znala prisluhniti, me razumeti in mi modro svetovati. Ob njej sem našla način, kako se rešiti iz težkeživljenjske situacije, za kar ji bom vedno hvaležna. Ko se odločiš delati na sebi je Mojca Jakomin pravi naslov, saj bolj srčne osebe od nješe nisem spoznala. Življenje je kratko in škoda bi ga bilo zapraviti, saj imamo le eno priložnost, da ga živimo in zato se je vredno potruditi, da bomo srečni.
Ines Tavčar

Ines Tavčar

Podjetnica

Mojca izžareva čudovito energijo do življenja. Vidi se, da življenje zajema s polnim entuziazmom in da je skozi izkustveno učenje spoznala notranji svet, s katerim danes kreira in svetuje tudi drugim. Moje mnenje je, da vsak coach lahko pomaga pri ustvarjanju podpornega okolja s tem, da služi kot vzor in s tem, da tudi sam v prvi vrsti živi tačudoviti proces premika v sebi. Mojčine oči izžarevajo toplino in hkrati odločnost ter osebno zadovoljstvo in je nedvomno prava izbira za vse tiste, ki bojo začutili njeno energijo ter jo izbrali za sopotnico za osebni premik iz cone udobja v svet aktivnega izražanja sebe in soustvarjanja kakovosti lastnega življenja.
Jana Špeh

Jana Špeh

Life Coach

Mojco sem osebno spoznala pred petnajstimi leti, ko se je pričelo njeno duhovno prebujanje. Imela sem idealen vpogled v njene življenjske bitke, osebne spremembe in dozorevanje. Ko sem na socialnem omrežju zasledila, da ima mentorski program sem takoj začutila, da je pravi naslov za to in poslala prijavo, ker verjamem, da nekdo, ki je uspel postaviti sebe na pravo pot, zmore pomagati tudi meni. Takoj sem si želela delati z njo, ker sem bila milijon odstotno prepričana, da deluje preko odprtega srca, polnega ljubezni in razumevanja do sočloveka. Pet tedenski Life Soul Coaching Program je bil zame trd oreh, emocionalni rock n`roll na vseh področjih, vendar mi je Mojca znala vedno prisluhniti, pomagati in poiskati zame najprimernejše rešitve. Ne bom rekla svetovati, temveč uvideti različne zorne kote iz katerih sem lahko kot tihi opazovalec reševala svoje težave. Pridobljeno znanje pa je bilo neprecenljivo zame, vse od tehnik pranajame, osebne šifre, vizualizacij, pozitivnih vsakodnevnih afirmacij, gibanja…vse to je bilo izredno pomembno, da danes, po petih tednih stvari vidim in doživljam drugače ter da sem ozavestila določene stvari, katerih se sploh nisem zavedala. Danes vem, da sem na pravi poti in se zavedam, da prava pot ni tista najlažja in najhitrejša ter da so in bojo vedno vzponi in padci, vendar me bosta pogum in vztrajnost gnala naprej in to je tisto, kar šteje. Največja zahvala pri vsem tem gre moji mentorci Mojci, njeni nesebični pomoči, strokovnemu znanju in sočutnem razumevanju. Je ena redkih oseb, ob kateri se lahko odprem v vsej svoji ranljivosti in hkrati vem, da sem varna. Zelo sem ji hvaležna za vse, kar je storila zame.
Tina Čeferin

Tina Čeferin

Osebna pomočnica

FB mnenja

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Bodi na tekočem z vsemi novostmi in dogajanjem na obali. Z vpisom na novice prejmeš na svoj e-mail 10-minutno meditacijo, povsem brezplačno.

BLOG

Katerega volka hranite?

V sebi imamo vsi dobro/svetlo in slabo/temno plat. Lahko rečemo, da imamo v sebi dobrega volka, ki je prijazen, sočuten, pripravljen pomagati, sodelovati, gojiti ljubezen do<span class="excerpt-hellip"> […]</span>

Vedno je čas za nove navade!

Ali tudi vi odrežete robove zavitka? Imate kakšno drugo navado za katero ne veste iz kje izhaja? Naj vam povem eno zgodbo… Mama in hčerka sta<span class="excerpt-hellip"> […]</span>

Koliko je težka ena snežinka?

Ta vikend sem imela antistresno delavnico v Murski Soboti, kjer sem z udeleženci delila eno izmed mojih najljubših zgodb, ki spreminjajo življenja. Z velikim veseljem jo<span class="excerpt-hellip"> […]</span>