Datum / Čas
Date(s) - 24/01/2020
5:00 pop - 9:00 pop

Kategorije


UPORABA POMARANČ NA VEČ NAČINOV – NIČESAR NE ZAVRŽEMO 

 

Na delavnici boste izvedeli zanimivosti o agrumih in uporabi celega sadeža, z lupino vred v kulinariki, kozmetiki in za dekoracijo.
Vsak udeleženec bo pripravil pomarančni sladkor, kandirano lupinico v sirupu in pomarančni puding. Izdelal bo negovalno milo s pomarančo in zdravo svečko v pomarančni lupini.
Vsak udeleženec bo prejel pomarančni hidrolat, vzorček pomarančne kreme za obraz in kupček receptov. Posladkali se bomo s kandirano lupinico s čokolado ter okrepčali z zeliščnim čajem. Slastno bo!

Vse sestavine na delavnici so ekološke kakovosti.

Cena 4 urne delavnice znaša 39 €, zaradi majhne skupinice so obvezne prijave do srede zvečer na info@metkaintina.si

Delavnico vodi Metka Gomboc, ki jo mnogi poznamo kot voditeljico oddaje Vrtičkanje na POP TV in avtorico knjige Vrtičkanje z Metko in Tino.

Opis Metke in Tine:

Sva Metka Ternjak Gomboc in Tina Ternjak. Mati in hči. Obe zagovornici zdravega, aktivnega, naravi prijaznega življenja in voditeljici oddaje Vrtičkanje na POP TV. Že leta organizirava delavnice za otroke in odrasle. Na delavnicah želiva spodbuditi ljudi, da naredijo nekaj za svoje zdravje, da so bolj pozitivni in spoštljivi do vsega kar nas obdaja.

Zadnja leta nas v trgovine vabijo  polne police raznovrstnih izdelkov. Navdušeni smo nad lepo zapakiranimi, razkošnimi škatlicami, lončki, zavojčki in stekleničkami. A ta lesk vedno bolj bledi in že iščemo recepte naših babic, ki so vedele, da ima narava vedno prav. Delavnice zdravja – Naredi sam so namenjene vsem, ki želite narediti nekaj več za svoje zdravje, za okolje in za bolj polno denarnico….

Več na njuni spletni strani:

METKA IN TINA

Lepo vabljeni <3