Datum / Čas
Date(s) - 22/11/2019
6:00 pop - 9:00 pop

Lokacija
Body&Mind&Soul Connection

Kategorije


Vabljeni na osnovno šolo moksanja, ki je zelo zanimiva in enostavna metoda Tradicionalne kitajske medicine. Uporablja se za samozdravljenje in preventivo in jo lahko skoraj vsak izvaja sam.

Pri moksanju s tlečo cigaro iz zelišča mokse (vrsta divjega pelina) ogrevamo mrzle dele telesa, lahko akupunkturne oziroma akupresurne točke. Toplota prodira skozi kožo in sprošča tkivo, učinek pa je podoben kakor pri zdravljenju z akupunkturo – izboljšuje pretok krvi in Qija (energije).

Terapavetski učinek mokse:
Odpira meridiane, uravnava in izboljša kroženje qi-ja in krvi, odvaja mraz in vlago iz telesa, razsluzuje, greje maternico, ustavlja bolečine, krepi organizem ter preventivno pomaga pri kronični utrujenosti, bolečih menstruacijah, šibkem imunskem sistemu…

Pomembno je vedeti, da se z mokso ne dotikamo kože, točke samo ogrevamo, da je koža prijetno topla in nas ne sme peči. Toplota tleče mokse prodira globoko v mišice in akupunkturne točke. Če bi se uporabilo drugo zelišče, tovrstna terapija ne bi imela tako dobrega terapevtskega učinka.

Naučili se boste domače moksibustije in razsluzevanja.
!!!V delavnico je vključeno tudi merjenje avre in analiza z avrografom, ki vam natančno pove, kje so vaše šibke točke in kje je treba delati z moxo!!

VODENA MEDITACIJA
Moksanje je odličen način učenja čutenja sebe. Skozi fizične aspekte prehajamo postopoma do energijskih, kjer se povežemo lažje s svojim bitom. Moksa nas torej umiri in sprosti, da bomo lažje prešli v alfa stanje pri meditaciji.

Jesenska meditacija bo imela poudarek na “releasu-let it go”, odpuščanju starega. Kakor listje jeseni odpada iz dreves, tako moramo narediti tudi pri sebi notranje jesensko čiščenje, da odpustimo od sebe vse tisto, kar nam ne služi več, nas omejuje in drži nazaj (statično), da ne moremo napredovati v življenju.

S kanalizirano meditacijo se bomo najprej namensko fizično in umsko sprostili, umirili in povezali s seboj. Prepoznali bomo svoj dih ter ga zavestno izboljšali ter se s pozornostjo preselili v sedanji trenutek. Z vodeno meditacijo bomo sprostili zastarane energije in blokade, ki nas trenutno omejujejo na tej točki življenja. Tako bomo naredili prostor za nove energije in si z njimi napolnili naše psihofizično telo do zadnje celice.
Na koncu bomo tako sproščeni in lahkotni ter povezani s samimi seboj, da bomo prejeli svoje osebno, dušno sporočilo, kar bo pripomoglo, da bomo šli korak naprej iz točke, kjer smo bili pred delavnico.
Zagotavljamo, da bo iz delavnice vsak odšel drugačen, kot je prišel in to je tudi naš cilj. Poleg tega, da boste spoznali veliko novega in uporabnega boste tudi končno naredili korak naprej v življenju!
Če bo potrebno, vas po želji tudi brezplačno brcnemo v ta zadnjo;)

Vadili bomo v živo, zato bodite v udobnih oblačilih, s seboj pa imejte steklenico vode, da se bodo toksini in zastarane energije-blokade še hitreje odstranili iz telesa in organizma.

Delavnica traja 3 ure. Redna cena na osebo je 55€, za dogodek pa le 44€.

Po delavnici vam bova na na voljo za individualne posvete (obvezna prijava, cena 20€ / 20 min). Sprejmeva le prvih 6 prijavljenih.

Darja Mežan, vpogled v telo z aurografom z obrazložitvijo in posvetom
Mojca Jakomin, celostno svetovanje z osebnim sporočilom ali vpogledom v angelske karte

Število mest je omejeno, za udeležbo je potrebna PRIJAVA po mailu: mojca@mojcajakomin.com ali po tel 040 450 300 (Mojca).

Letošnji termini so naslednji:
sobota, 19.10.2019, 9-12 ure
petek, 25.10.2019, 18-21 ure
sobota, 09.11.2019, celodnevna delavnica moksanja
petek, 22.11.2019, 18-21 ure
sobota, 30.11.2019, 9-12 ure (nebeško srečanje)
sobota, 07.12.2019, celodnevna delavnica moksanja

10% popust velja za plačilo do 2 dni pred dogodkom.
Po prijavi, vam pošljemo podatke za nakazilo.

Darja Mežan, terapevtka naravnega zdravljenja, Središče Zdravja, A.U.M. d.o.o. Dobeno 89, 1234 Mengeš
Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body&Mind programov za zdravo in srečno življenje, Dolinska cesta 1D, 6000 Koper

Darja in Mojca se veseliva druženja ♥ ♥