Datum / Čas
Date(s) - 11/05/2021
5:30 pop - 6:30 pop

Kategorije Ne Kategorije


JOGA ZA OTROKE V KOPRU

Joga za otroke je način vadbe skozi igro, kjer otroci na zabaven način preko zgodbic, gibanja, smeha in zabave spoznavajo svoje telo, same sebe in se učijo osnovnih jogijskih položajev, pravilnega dihanja in sproščanja.
Takšna oblika vadbe pri otrocih vzpodbuja zdrav življenjski slog, kakovostno preživljanje prostega časa, netekmovalnost, sprostitev, krepi samozavest razvija odnos do telesa in spoštovanje sebe ter vseh drugih živih bitij. Prav tako povečuje zbranost, ustvarjalnost, držo, moč, gibljivost in koordinacijo telesa, nadzor nad čustvi ter vpliva na boljši spanec.
Prej kot otroci pričnejo z izvajanjem joge, več možnosti obstaja, da bodo tudi kasneje v življenju ostali aktivni in ustvarjalni na vseh področjih.
Urice so prilagojene otrokom med 5 in 10 letom. Na vsaki uri uporabljamo različne pripomočke in tematike, tako da je otrokom vedno zabavno in zanimivo.
Potrebujejo le udobna oblačila in otoško razigranost 😉
KJE, KDAJ?
Joga za otroke bo potekala v Kopru, v prostorih Body&Mind&Soul Connection na Dolinski cesti 1d (za Hipermarketom) vsak torek ob 17.30 do 18.30. V kolikor bo dovolj zanimanja, bomo odprli dodaten termin ob četrtkih ob 17.30 do 18.30.
Joga poteka v manjši skupini, zato so prijave obvezne na 040450300 ali mojca@mojcajakomin.com.
Jogo za otroke vodi Mojca Jakomin:
Ustanoviteljica Body Mind Soul programov za zdravo in lepše življenje, Access Bars® Facilitator, Energetic Facelift™ in MTVSS praktik, učiteljica joge (Aroma joga), učiteljica joge za otroke, doTerra wellness advocate, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in strastna ljubiteljica narave in življenja.