Datum / Čas
Date(s) - 19/06/2021
9:30 dop - 5:30 pop

Kategorije Ne Kategorije


Celodnevni certificiran tečaj Access Bars v Kopru®

 

Na tečaju se bomo naučili uporabe orodij, katera nam na zelo preprost in lahkoten način odkrivajo nove možnosti v življenju, nove poglede, katerih na žalost dostikrat niti ne opazimo in gredo mimo v našem življenju. Prepustili se bomo energijam osebnega napredka, ki vodijo v boljše medsebojne odnose, lažje doseganje ciljev, večji notranji mir, več sreče in zadovoljstva. Z uporabo Access Bars orodij bomo ustvarili več prostora za obilje, radost, lahkotnost, ljubezen in srečo v življenju. Ko se boste enkrat naučili ta fantastična orodja in jih začeli uporabljati v praksi, boste presenečeni, kako se bo začelo spreminjati vaše življenje.

Kaj sploh je sploh Access Bars®?
Access Barsi®  je nežna tehnika s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu.

​Gre za 32 točk na glavi, katere aktiviramo z nežnimi dotiki rok. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, to pa aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju. Na nežen in subtilen način odpravljamo blokade, ki nas držijo na mestu in vlečejo nazaj, da ne moremo naprej v življenju in se gibljemo v začaranem krogu.

Kaj vse lahko dosežemo z izvajanjem Barsov?
Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in še veliko več.

Po tretmaju se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Barsi so tudi znanstveno potrjeni! Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki smo jih shranili v kateremkoli življenju in nas zdaj omejujejo, da zavestno izbiramo in tako ustvarjamo svoje življenje na vseh področjih. Z izvajanjem Barsov raztapljamo glavne blokade na vseh področjih našega življenja in telesa.​

Kako poteka celodnevni tečaj?
V prvem, teoretičnem delu spoznamo Access Consciousness orodja in tehnike ter glavna vprašanja, ki vam pomagajo spremeniti karkoli v vašem življenju.

Nato si pogledate video kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek seanse.                                   V drugem, praktičnem delu pa se naučimo izvajati Access Bars telesni proces, ki ga tudi prejmete. Dva krat ga dajete in dva krat prejemate, kar zna biti zelo transformativno. Vmes je več krajših pavz, kjer so vam na voljo pijača in prigrizki. Na delavnici prejmete tudi priročnik in skice.

Po delavnici prejmete certifikat Bars praktika, kar vam omogoča tudi samostojno izvajanje Bars tretmajev. Lahko jo dodate kot dopolnilo k temu, kar že izvajate ali pa začnete popolnoma nov posel. Barse lahko uporabljate zase in jih izvajate sami sebi oziroma vašim družinskim članom in prijateljem.

Cena celodnevnega tečaja: 240 EUR (enotna po vsej Sloveniji)
Za otroke do vključno 15. leta je delavnica brezplačna (v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice).
Otroci stari 16 in 17 let imajo polovično ceno.
Ponavljanje delavnice stane 120 EUR.

Na voljo imamo tečaj tudi med tednom, v torek, 15.06.2021 od 8.15 do 16.00 ure.

Več info in prijave:
mojca@mojcajakomin.com ali 040450300.
Cena: 240 EUR

Več info o Access Barsih najdete tukaj.

Delavnico vodim Mojca Jakomin.
Ustanoviteljica Body Mind Soul programov za zdravo in srečno življenje, Access Bars® Facilitatorica, Facelift in MTVSS praktik, učiteljica joge (Aroma joga), doTerra wellness advocate, učiteljica joge za otroke, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, inštruktor Macumbe, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in strastna ljubiteljica narave in življenja.

Kaj če ni potrebno, da so spremembe težke in poti do njih dolgotrajne?
Kaj če je najboljša in najenostavnejša rešitev prav prijava na ta tečaj?

 

Zelo dobrodošli, da skupaj ustvarimo nekaj lepega <3