Datum / Čas
Date(s) - 27/11/2021
10:30 dop - 6:30 pop

Kategorije


Certificiran tečaj Access Bars® v Kopru

 

Najboljše stvari v življenju so enostavne!

Tudi  vi si zaslužite najboljše in to lahko dobite že to jesen!

Še več.

Na enodnevnem tečaju se lahko priučite tehnik, s katerimi boste pomagali sebi in svojim bližnjim.

Enodnevni tečaj Access bars je tudi odlična poslovna priložnost.

Investicijo v tečaj si lahko povrnete že v enem samem dnevu!!!

 

Na certificiranem tečaju vas bom naučila uporabljati tehnike in prijeme, ki vam bodo na zelo preprost in lahkoten način pomagali odkrivati nove možnosti v življenju ter drugačne poglede, katerih velikokrat ne opazimo in gredo v življenju mimo nas.

Skupaj se bomo prepustili energijam osebnega napredka, ki vodijo v

  • boljše medsebojne odnose,
  • lažje doseganje ciljev,
  • močno željeni notranji mir,
  • več sreče in zadovoljstva.

Z uporabo Access Bars orodij bomo ustvarili več prostora za obilje, radost, lahkotnost, ljubezen in srečo v življenju.

Ko se boste priučili teh fantastičnih orodij in jih začeli uporabljati v praksi, boste presenečeno ugotovili, kako hitro se bo vaše življenje začelo spreminjati na bolje.

Kaj je Access Bars®?
Access Bars® je nežna tehnika, s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu.

Gre za postopek, kjer 32 točk na glavi aktiviramo z nežnimi dotiki rok. Naši možgani že po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje. To je stanje globoke relaksacije, ki  aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju. Izvajamo ga lahko na otrocih, nosečnicah, starejših, živalih, saj nima stranskih učinkov.

S tehniko Access Bars® na nežen in subtilen način odpravljamo blokade, ki nas držijo na mestu ali celo zavirajo, da ne moremo naprej v življenju in se zato vrtimo v začaranem krogu miselnih vzorcev in dejanj.

Z izvajanjem Access Barsov® lahko dosežemo trajne živlenjske spremembe.

V samo enem dnevu se na mojem tečaju lahko naučite tehnik Access Bars®, ki vsakodnevno pomagajo tisočim ljudem po vsem svetu.

Z nežnimi dotiki 32 točk na glavi lahko tudi vi ljudem pomagate spremeniti mnoge aspekte življenja. Pomagate jim lahko do telesnih sprememb, kvalitetnega spanca, boljšega zdravja, želene telesne teže. Access bars terapija pomaga reševati tudi težave z denarjem, s spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in še veliko več.

Po tretmaju se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje bo postalo bolj dinamično, lahkotno in odprlo se vam bo več možnosti.

Hitro si rezervirajte svoje mesto <3

PRIJAVI SE NA TEČAJ

32 točk na glavi vsebuje vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki smo jih shranili v kateremkoli življenju in nas zdaj omejujejo. Z Access Barsi pa lahko zavestno izbiramo in tako ustvarjamo življenje po svoji meri, na vseh področjih. Z izvajanjem Access Barsov raztapljamo glavne blokade na vseh področjih našega življenja in telesa.​

Tehnika Access Bars® je tudi znanstveno potrjena! 

http://https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk&t=1s

Kako poteka celodnevni tečaj?
V prvem, teoretičnem delu boste spoznali Access Consciousness orodja in tehnike ter glavna vprašanja, ki vam lahko pomagajo spremeniti karkoli v vašem življenju.

Nato si bomo skupaj ogledali video, kjer ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek seanse.

V drugem, praktičnem delu, se boste naučili izvajati Access Bars telesni proces, na način, da ga boste najprej sami prejeli. Na tečaju boste telesni proces Access Bars sami dvakrat prejeli in ga dvakrat tudi dali. Večina tečajnikov poroča o takojšnjem transformativnem procesu!

Vmes si bomo privoščili več krajših pavz, kjer bodo na voljo pijača in prigrizki. Na delavnici boste prejeli tudi priročnik in skice za lažjo vizualizacijo in nadaljnje lastne treninge.

Po delavnici prejmete certifikat Access Bars praktika, ki velja po vsem svetu.

Certificirani Access Bars® praktiki lahko samostojno izvajajo Access Bars tretmaje. Novo storitev lahko dodate kot dopolnilo k temu, kar že nudite v svoji ponudbi, ali pa začnete popolnoma nov posel.

Osvojene tehnike lahko uporabljate tudi zase in jih izvajate sami sebi, vašim družinskim članom, hišnim ljubljenčkom in prijateljem.

Zagrabite zadnjo priložnost te jeseni!

Cena celodnevnega tečaja: 240 EUR (enotna po vsej Sloveniji)
Za otroke do vključno 15. leta je delavnica brezplačna (v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice).
Otroci stari 16 in 17 let imajo polovično ceno.
Ponavljanje delavnice stane 120 EUR.

Delavnica bo potekala v soboto, 27. novembra, od 10.30 do 18.30 ure.

Več o Access Bars® si preberi tukaj.

Delavnico vodi Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body Mind Soul programov za zdravo in srečno življenje, Access Bars® Facilitatorka, Facelift in MTVSS praktik, učiteljica Aroma joge in joge za otroke, doTerra wellness advocate, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, inštruktor Macumbe, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa ter strastna ljubiteljica narave in življenja.

Kaj pa, če ni potrebno, da so spremembe težke in poti do njih dolgotrajne?

Kaj če bi bil današnji dan lahko začetek nečesa drugačnega?
Kaj če bi bili lahko do sebe tako prijazni kot smo vedno upali, da bo do nas nekdo drug?
Kaj če bi res lahko prejeli svojo vrednost in si končno dali priznanje, ki ga ves čas čakamo od zunaj?
Kaj če bi se lahko rešili obsojanja sebe, ponavljajočih se misli in čustev, ki nas iz dneva v dan utesnjujejo in utrujajo?

Najboljša in najenostavnejša rešitev se skriva v 1. koraku – prijavi na ta tečaj!

Osvobodi se z Access Bars®.

Zelo dobrodošli, da skupaj ustvarimo nekaj lepega <3

PRIJAVI SE NA TEČAJ