Datum / Čas
Date(s) - 02/06/2021
6:00 pop - 7:00 pop

Kategorije Ne Kategorije


Je sedaj tisti pravi čas, da izstopite iz začaranega kroga in si začarate lepše življenje?

Osvobodite se stresa, skrbi, vrtenja v začaranem krogu, negativnih in neželenih misli in si prikličite življenje, ki ste si ga od vedno želeli.

Access Bars® je izjemna tehnika, ki v vašem življenju lahko spremeni prav vse – odnos do sebe, vašega telesa, prinese več samozavesti, obilja na vseh področjih, bolj zadovoljujoče partnerske odnose, več denarja, zdravja, boljšo spolnost, komunikacijo, več izbire, kreativnosti, miru, umirjenosti in hvaležnosti.
Kako je to mogoče doseči le z eno tehniko oziroma telesnim procesom?!
Barsi so 32 točk na glavi in vsaka izmed teh točk je zadolžena za določeno življenjsko področje. Ko držimo posamezne točke, se sprošča elektromagnetni naboj, ki se ustvari na podlagi misli, čustev, občutkov in prepričanj v povezavi s tem področjem. Na ta način se osvobajamo tistega, kar nam več ne služi. To nam prinese več možnosti, lahkotnosti in zdravja.
Na ta način možgani preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije.
Aktivira se samozdravljenje telesa in odpre se prostor novega zavedanja v vašem življenju.
KAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE KOT TAKO?
Znanstveniki ugotavljajo, da gredo naše celice pod vplivom misli, čustev in občutkov v elipsasto obliko, kar je lahko začetek bolezni. Med Bars-i se celice postavijo nazaj v svojo prvotno obliko. Barsi so znanstveno dokazani. Znanstveno dokazano se med Barsi ustvari vidna sprememba v možganih. Barsi so kot bi pritisnili tipko reset na vašem računalniku. Samo da gre tu za vašo glavo. Saj veste, kako zelo je vse povezano z našimi miselnimi procesi.
Ljudje po Access Bars® seansah poročajo o:
– večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov,
– veliko večjem občutkov sreče in izpolnjenosti,
– manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah,
– spremembi določenih vedenjskih vzorcev,
– manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi,
– manj stresa in travm,
– izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj,
– manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru,
– več sproščenosti in boljšem spancu,
– premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij,
– preseganju omejitev.
Access Bars® je v najslabšem primeru božansko sproščujoča masaža glave, v najboljšem primeru pa ima potencial, da spremeni vaše celotno življenje!
Predvsem pa je Access Bars® tehnika, ki vam da več sebe!
Na brezplačnem srečanju vam bom predstavila najbolj učinkovita orodja, ki jih boste lahko začeli uporabljati kar TAKOJ in vplivajo na več lahkotnosti ter spremembo vaše energije. Definitivno boste odnesli s sabo vsaj eno stvar, ki vam bo pomagala skozi življenje.
Imeli bomo tudi krajši praktičen del, da boste lahko kar takoj izkusili v živo učinek teh neprecenljivih orodij.
Na voljo bom tudi za vsa vaša vprašanja.
Se že veselim, da skupaj ustvarimo nekaj lepega ❤
Srčno dobrodošli ❤
Prijave pošljite na mojca@mojcajakomin.com ali tel: 040450300.
V kolikor ne morete priti, bomo ponovili dogodek v sredo, 09.06.2021 ob 17.30 uri.
V soboto, 12.06.2021 imamo celodnevno Access Bars® delavnico, na kateri se tudi vse to naučite in po kateri postanete certificirani Access Bras® praktiki in jo lahko pričnete že izvajati na sebi in drugih. Je tudi odlična priložnost kot nadgradnja vašega osebnega in poslovnega življenja!
Če vas zanima več o tem oziroma že veste, da se mi želite pridružiti, mi pišite na mojca@mojcajakomin.com ali na tel: 040450300.
Več info o Access Barsih najdete tukaj:
https://mojcajakomin.com/access-bars/
Delavnico vodim Mojca Jakomin.
Ustanoviteljica Body Mind Soul programov za zdravo in srečno življenje, Access Bars® Facilitatorica, Facelift in MTVSS praktik, učiteljica joge (Aroma joga), doTerra wellness advocate, učiteljica joge za otroke, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, inštruktor Macumbe, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in strastna ljubiteljica narave in življenja.