Datum / Čas
Date(s) - 08/10/2020
7:30 pop - 8:30 pop

Kategorije


Mamice, ste tudi ve na koncu dneva utrujene, brez energije in izčrpane?
Si želite okrepiti telo, da je bolj vitalno, močno, gibljivo in ubogljivo? Si tudi ve želite imeti več časa zase, energije in sproščenosti?
Ne poznam nobene mame, ki si tega ne bi želela;)

Pridružite se super skupini, kjer si boste lahko vse to uresničile skozi zabavno glasbo, motivacijo inštruktorice ter podporo celotne skupine.

Body&Mind Fit je vadba za vitalno telo in dobro psihofizično počutje.

Najprej ogrejemo celotno telo, od najmanjših do največjih mišičnih skupin, da je vadba varna.
Glavni del je sestavljen iz vas z lastno težo, kjer pokažem lažjo in težjo različico, tako da si stopnjo intenzivnosti izvedbe lahko izberete sami po svojih zmožnostih in trenutnem počutju.
Naša vadba krepi imunski sistem, psihofizično kondicijo, koordinacijo, veča moč, gibljivost sklepov, agilnost, odzivnost telesa, ozaveščenost vseh mišic v telesu ter posledično tudi preoblikuje telo.
Pomaga pri boljši-pravilnejši telesni drži in proti bolečinam v hrbtenici. Izboljša se gibljivost v vratnem delu hrbtenice, zmanjšajo se bolečine v ledvenem predelu ter poveča se splošno dobro počutje.
Na koncu se vedno optimalno raztegnemo in sprostimo vse napetosti v telesu, nato sledijo dihalne tehnike sproščanja in umirjanja, da gremo domov, kot prerojene. Močne in umirjene hkrati.

Joseph H. Pilates: “Po desetih urah občutite razliko. Po dvajsetih urah vidite razliko. Po štiridesetih urah imate novo telo.”
Mojca Jakomin: “Če z novim telesom ne boste zadovoljni, vam vrnem starega nazaj” 😉

Vadba bo potekala vsak ponedeljek in četrtek od 19.30 do 20.30 v Hiši kulture, Sv. Anton.

Začnemo v četrtek, 08.10.2020.

Potrebujete: udobna športna oblačila in čisto obutev, blazino-podlogo ter brisačko in stekleničko z vodo.
Zaradi trenutne situacije je maska obvezna do prostorov telovadnice.

Število mest je omejeno!
Prijave na: mojca@mojcajakomin.com ali 040450300
PRVI OBISK JE BREZPLAČEN.

Vse vadbe vodi Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body&Mind&Soul programov za zdravo in srečno življenje, inštruktorica vodenih vadb, pilatesa, Macumbe, učiteljica joge, učiteljica joge za otroke, Access Bars praktik, Facelift praktik, Doterra svetovalka in ustanoviteljica energijskega BMS tretmaja.

Več o meni si lahko preberete na www.mojcajakomin.com.

Se že veselim nove sezone skupaj z vami ♥