Datum / Čas
Date(s) - 21/12/2019
8:30 dop - 11:00 dop

Kategorije Ne Kategorije


AROMA SOUND JOGA IN ZIMSKI SOLSTICIJ za dušo in telo.
(Aroma Joga z eteričnimi olji doTerra+zvočna kopel Gonga).

Dve učiteljici joge in strastni raziskovalki življenja sva se s svojim znanjem in izkušnjami združili in ustvarili izjemni dogodek le za vas.

Solsticij je trenutek, ko se je potrebno ustaviti, pogledati nazaj na preteklo obdobje ter hkrati pogledati naprej v nov čas, ko se vrača moč in svetloba. Na večer zimskega solsticija se povežemo s svojo notranjo modrostjo. Narava se v času zime umiri in mi z njo. Ko so dnevi kratki, temni in Sonce izgublja svojo moč, se širimo v svoje notranje svetove.

To je čas znanja, intuicije in notranjih vpogledov, čas za raziskovanje in razumevanje misterijev življenja. Globoko znanje nezavednega se prebuja in prinaša potrebne duhovne uvide, da dojamemo, kar je potrebno.

Staro mora umreti, se razbliniti in izpuhteti, da se lahko rodi novo.

AROMA SOUND JOGA

Na delavnici bomo prešli skozi dih, prakso, zvokom in aromaterapijo skozi vse štiri letne česa. Decembrska praksa Essential (Aroma) Joge temelji na kultiviranju hvaležnosti in prijaznosti. Po 12h mesecih imamo v naši hiši življenja že vse svoje sobe napolnjene. Z izbranimi eteričnimi olji in asanami bomo prečistili naša psihofizična telesa in sprostili vse tisto, kar nam ne služi več. Vse tisto, kar nas drži na mestu ali vleče nazaj, tako da bomo lahko umirjeno, sproščeno in s polno energije zapustili leto, ki je za nami.

Med samo prakso poslušajte svoje telo in duha, začutite in dihajte. Prepustite se nežni aromaterapiji ter zvočni kopeli.

ZVOČNA MEDITACIJA Z GONGOM

Gong kopel omogoča doživetje globoke sprostitve uma, celostno uglasi telo in duha na lastno vibracijo. Resonantni zvok deluje z vibracijo kot celična masaža na telo, ki se kopa v zvoku. Sozvočje zvokov deluje na telo na energetski, psihični in fizični ravni. S tem uravnavamo pretok energije po telesu s samim sabo, ustvari se prostor samozdravljenja, vsak pa si vzame, toliko kolikor potrebuje v danem trenutku. Pri zvočni kopeli ležimo v udobnem položaju pokriti z odejo, po želji položimo blazino pod glavo.

Potrebujete:
Udobna oblačila in steklenico z vodo, ki naj bo steklena ali plastična brez BPA (ne navadne plastike!).

Izmenjava za celotno delavnico je 33 €.

Svoje mesto si je potrebno predhodno rezervirati preko maila, kjer prejmete nato podatke za plačilo, rezervacija je potrjena z vplačilom celotnega zneska do 19.12.2019.

Prijave PRIDEM pod dogodkom, ne štejejo, kot rezervacija mesta!!!
Število mest je omejeno, zato predlagamo, da si čim prej rezervirate svojega in podarite najlepše darilo, čas zase ♥.

Več info in prijava na www@kinetic-studio.si (040553316) ali mojca@mojcajakomin.com (040450300).

SRČNO VABLJENI ♥

Kinetic studio, Larisa Levac
Body-Mind-Soul, Mojca Jakomin