Datum / Čas
Date(s) - 08/12/2022
4:30 pop - 5:30 pop

Lokacija
Body&Mind&Soul Connection

Kategorije


AROMA JOGA ZA OTROKE

(6-10 let in 11-16 let)

Aroma Joga za otroke (6-10 let) je način vadbe skozi igro, kjer otroci na zabaven in igriv način preko zgodbic, gibanja, govora in smeha spoznavajo svoje telo, same sebe in se učijo osnovnih jogijskih položajev, pravilnega dihanja in sproščanja. Namensko uporabljena certificirana, terapevtska eterična olja še dodatno poglobijo in podaljšajo učinke prakse joge.

Aroma Joga za otroke (11-16 let)  je edina oblika vadbe, kjer ni tekmovalnosti, temveč se spodbuja sodelovanje, socialna povezanost, sočutje ter krepitev medsebojnih odnosov. Otroci se naučijo spoznavati in uravnovešati svoje telo, um in duh. Fizično se naučijo prisluhniti telesu, najti tenzije in zakrčenost, ter jih zavestno sprosit. Naučimo se veliko tehnik za umiritev uma, izboljšanje koncentracije ter krepitev samopodobe in samozavesti. S subtilnimi orodji se približamo našemu srcu, kjer je duša doma in uravnovešamo vse troje, telo, um in dušo. Iščemo naše šibkosti in jih krepimo, da smo v celoti čim bolj povezani s samim seboj in našo okolico. Namensko uporabljena certificirana, terapevtska eterična olja še dodatno poglobijo in podaljšajo učinke prakse joge.

Takšna oblika vadbe pri otrocih vzpodbuja zdrav življenjski slog, kakovostno preživljanje prostega časa, netekmovalnost, sprostitev, krepi samozavest in samopodobo, razvija odnos do telesa in spoštovanje sebe ter vseh drugih živih bitij. Prav tako povečuje zbranost, ustvarjalnost, držo, moč, gibljivost in koordinacijo telesa, nadzor nad čustvi ter vpliva zelo dobro na boljši spanec in lepše sanje.

Prej kot otroci pričnejo z izvajanjem joge, več možnosti obstaja, da bodo tudi kasneje v življenju ostali aktivni in ustvarjalni na vseh področjih.
Vadbeni program je sestavljen glede na starost otrokov in je vedno prilagojen glede na njihovo počutje. Na vsaki uri uporabljamo različne pripomočke in tematike, tako da je otrokom vedno zabavno, zanimivo in poučno.
Potrebujejo le udobna oblačila in otroško razigranost 😉
KJE, KDAJ?
Joga za otroke poteka v Kopru, v prostorih Body&Mind&Soul Connection na Dolinski cesti 1d (za Hipermarketom) vsak četrtek (6-10 let) od 16.30 do 17.30 ure ter (11-16 let) od 18.00 do 19.00 ure.
Joga poteka v manjši skupini, zato so prijave obvezne. Klikni tukaj.
Jogo za otroke vodi Mojca Jakomin:
Ustanoviteljica Body Mind Soul programov za zdravo in lepše življenje, Access Bars® Facilitator, Energetic Facelift™ in MTVSS praktik, učiteljica joge (Aroma joga), učiteljica joge za otroke, doTerra wellness advocate, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in strastna ljubiteljica narave in življenja.
Srčno vabljeni, da skupaj ustvarimo nekaj lepega <3