Datum / Čas
Date(s) - 22/04/2023
7:00 dop - 8:30 dop

Lokacija
Body&Mind&Soul Connection

Kategorije


Obe moji strasti, jogo in eterična olja, sem združila v Aroma Jogo.
Program združuje asane (telesne položaje) in namensko izbrana eterična olja (doTerra), ki dodatno poglobijo in podaljšajo pozitivne učinke prakse joge.
Skozi sam proces Aroma joge globje spoznavamo sebe in svoje telo. Ugotavljamo, kje se nahajajo morebitna neravnovesja in neskladja v telesu in jih uravnovešamo. Raziskujemo svoje fizične in mentalne vzorce in meje ter jih spreminjamo in na ta način postajamo boljša verzija samega sebe.
Eterična olja vplivajo na sproščanje hormonov, ki vplivajo na naše počutje in poskrbijo za samozdravljenje telesa in duha. Aromaterapija vpliva neposredno na limbični del možganov, ki je povezan z našimi spomini in občutki.
Namen Aroma joge ni narediti stojo na glavi ampak spoznati, občutiti in slišati sebe. Skozi razne tehnike bomo z vsako uro bližje sebi in tako bomo lahko zdravi in srečni, saj bomo sledili svojemu poslanstvu ❤
Aroma Joga je primerna za popolne začetnike, nadaljevalce, moške, ženske, otroke… sskratka za vse, ki si želijo izboljšati in polepšati vsakdanje življenje.
Potrebujete le udobna oblačila in stekleničko z vodo (stekleno ali iz nerjavečega jekla ali plastike brez BPA) in Sebe 😉.
Aroma joga poteka vsako soboto od 7.00 do 8.30 ure ter od 8.45 do 10.15 ure.
Za prijavo klikni tukaj.
Toplo vabljeni vsi, ki začutite ❤ 
Za več informacij sem vam na razpolago na telefonski številki 040450300.
Vse vadbe vodim Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body&Mind&Soul programov za zdravo in srečno življenje, inštruktorica vodenih vadb, pilatesa, Macumbe, učiteljica joge, učiteljica joge za otroke, Access Bars praktik, Facelift praktik, MTVSS praktik, Doterra svetovalka in ustanoviteljica energijskega BMS tretmaja.Več o meni si lahko preberete na www.mojcajakomin.com.Se že veselim, da skupaj ustvarimo nekaj lepega♥