Datum / Čas
Date(s) - 24/12/2022
7:00 dop - 8:30 dop

Kategorije


Joga je najstarejši nauk o ravnovesju telesa, uma in duha.

Eterična olja pa le še poglobijo in podaljšajo učinke prakse joge.

Skozi sam proces Aroma joge globje spoznavamo sami sebe, svoje telo, um in dušo. Ugotavljamo, kje se nahajajo morebitna neravnovesja in neskladja ter jih uravnovešamo. V vsakdanjem življenju smo navajeni krepiti naše sposobnosti in področja, kjer smo najmočnejši, pri naših uricah pa delamo prav obratno. Raziskujemo, kje smo šibki, to krepimo in tako pridemo do ravnovesja, ki ga prenesemo na vsa področja v našem življenju.
Raziskujemo svoje fizične in mentalne vzorce in njihove meje ter jih premagujemo. Na ta način postajamo boljša verzija samih sebe.
Eterična olja vplivajo na sproščanje hormonov, ki vplivajo na naše počutje in poskrbijo za samozdravljenje telesa in duha. Aromaterapija vpliva neposredno na limbični del možganov, ki je povezan z našimi spomini in občutki vse od zgodnjega otroštva pa do sedanjega trenutka.
Namen naše Aroma joge ni narediti stojo na glavi ampak spoznati, občutiti in slišati sebe. Skozi razne tehnike in orodja, ki se jih bomo naučili, bomo vsako uro bližje sebi in tako bomo lahko zdravi in srečni, saj se bomo naučili slediti sebi in svojemu poslanstvu.
Aroma Joga je primerna za popolne začetnike, nadaljevalce, moške, ženske, otroke…skratka za vse, ki si želite izboljšati in polepšati vsakdanje življenje.
Potrebujete le udobna oblačila in stekleničko z vodo (stekleno ali iz nerjavečega jekla ali plastike brez BPA) in Sebe 😉
Aroma joga poteka vsako soboto od 7.00 do 8.30 ure ter od 9.00 do 10.30 ure.
Prijave so obvezne. Za prijavo klikni tukaj.
Toplo vabljeni vsi, ki začutite ❤ 
Aroma jogo vodim Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body&Mind&Soul programov za zdravo in srečno življenje, inštruktorica vodenih vadb, pilatesa, Macumbe, učiteljica joge, učiteljica joge za otroke, Access Bars praktik, Facelift praktik, MTVSS praktik, Doterra svetovalka, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in energijskega BMS tretmaja.
Strastna ljubiteljica narave, živali in življenja.
Več o meni si lahko preberete tukaj.
Se že veselim, da skupaj ustvarimo nekaj lepega♥
Z ljubeznijo, Mojca Jakomin.