Datum / Čas
Date(s) - 08/11/2023
8:30 dop - 7:00 pop

Kategorije


Antistresni tretma v Ljubljani

8. november 2023

Antistresni tretma zajema Access bars tretma, coaching in BMS proces (body&mind&soul), ki uravnoveša telo, um in dušo.

 

Kaj je Access bars?

Access bars tretma se izvaja preko 32 točk na glavi, kjer z nežnim dotikom brišemo energetske blokade iz podzavesti, na vseh področjih našega življenja. Tako odstranjujemo stres, strah, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, obtoževanja, stres in še mnogo več. Access Bars nam torej daje možnost, da spremenimo v svojem življenju vse, kar za nas ne deluje in tako dobimo več prostora za nove možnosti.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glas, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne morete doseči o čemer sanjate. Ta glas je posledica elektromagnetnih nabojev, ki nas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imamo lahko življenje za katerega smo vedno vedeli, da je mogoče! Kakor da bi z antivirusnim programom izbrisali virus, ki nas omejuje in upočasnjuje.

Po tretmaju se vam v najboljšem primeru spremeni življenje na boljše, v najslabšem pa se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju. Zato se vam odprejo nove možnosti, na katere pred tem zaradi vaših omejitev (prepričanj) sploh niste pomislili.

Access Barsi niso le terapija, vendar sprememba življenja. Naučijo nas živeti po neomejenih zmožnostih, namesto da bi se omejevali z zaključki, pričakovanji in sodbami.

Med tretmajem prejmete orodja, ki so za vas v tistem trenutku najbolj pomembna, tako da po tretmaju se vam definitivno spremeni življenje.

Če ste pripravljeni na spremembo, kliknite TUKAJ in se prijavite še ta trenutek. Pod “Sporočila” napišite željen termin. Točno lokacijo sporočim naknadno.

LJUBLJANA, 8.11.2023

  • 08.30-10.00
  • 10.00-11.30 (zasedeno)
  • 11.30-13.00
  • 13.00-14.30 (zasedeno)
  • 14.30-16.00 (rezervirano)
  • 16.00-17.30 (rezervirano)
  • 17.30-19.00
Tretmaje izvajam Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body&Mind&Soul programov za zdravo in srečno življenje, inštruktorica vodenih vadb, pilatesa, Macumbe, učiteljica Aroma joge, učiteljica joge za otroke, Access Bars praktik, Facelift praktik, MTVSS praktik, Doterra svetovalka, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in energijskega BMS tretmaja.
Strastna ljubiteljica narave, živali in življenja.
Več o meni si lahko preberete tukaj.
Se že veselim, da skupaj ustvarimo nekaj lepega ❤