Datum / Čas
Date(s) - 24/07/2020
5:00 pop - 8:00 pop

Kategorije


Končno Bars izmenjave tudi v prostoru Body&Mind&Soul Connection v Kopru ♥

 

Kaj če bi bil lahko današnji dan začetek nečesa drugačnega?
Kaj če bi se lahko tako zabavali, da ne bi niti opazili, da vas ljudje obsojajo? Kaj če bi nehali obsojat sami sebe?
Access Bars® je orodje, ki začne obsojanje “raztapljati od znotraj”.

Z izvajanjem in prejemanjem Access Bars® se vam zmanjša stres, poveča notranji mir, dobite več svobode, radosti in lahkotnosti, odprete pa se tudi prejemanju večjega obilja.

Osvobodite se vse nepotrebne čustvene, mentalne in energijske navlake (škodljivih vzorcev in prepričanj).
Ne gre za to, da spreminjaš sebe, bolj za to, da odvržeš to, kar v resnici nisi.

Vse se da, če se hoče, z Access bars je vse mogoče ♥
Samo prvi korak je potreben, da pridete na tečaj, vse ostalo naredi Access bars.

Izmenjave so namenjene vsem, ki ste kadarkoli opravili Access Bars delavnico ali delavnico kateregakoli drugega telesnega procesa Access Consciousnessa (Access Energijski Facelift, Korekcija vida, Biomimetrična mimikrja, Demolekularna manifestacija, Celični spomin, MTVSS itd.). Na izmenjavah enkrat prejemate in enkrat podarjate.

Kdor nima opravljenega nobenega izmed omenjenih tečajev, ima možnost preizkusiti tretma individualno (termini po dogovoru v Kopru in Ljubljani) ali pa obiskati access bars delavnico v soboto, 25.07.2020 v Kopru. https://www.facebook.com/events/271368567268169/

Termin: Petek, 24.07.2020 od 17:00 do 20:00 ure.
Cena: 15 eur
Vključeni prigrizki in pijača med samimi izmenjavami.

Prijave na:  ursula@prebudi-moc.si, 041/23-92-94
ali mojca@mojcajakomin.com, 040/450 300

Izmenjave vodi: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars facilitator, Access Consciousness Energetic facelift praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach,
Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri.
V zadnjem letu raziskuje tudi nove možnosti na seminarjih Access consciousness, doma in v tujini. (Temelji, COP, Choice of possibilities z Gary Douglasom, Energijski Facelift, 3 day Body class…).

Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body Mind Soul programov za zdravo in srečno življenje, Access Bars praktik, učiteljica joge (Aroma joga), doTerra wellness advocate, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in strastna ljubiteljica narave in življenja.

Se že veseliva, da skupaj ustvarimo nekaj lepega ♥

Uršula&Mojca