Datum / Čas
Date(s) - 28/05/2021
6:00 pop - 9:00 pop

Kategorije


Vabljeni na Access izmenjave, ki te dajo ven iz glave, da ti zaigra srce, ko življenje spet lepo je.

 

Z Uršulo Soban se že veseliva, da ponovno pričaramo lepo energijo, se osvobodimo stresa, počistimo blokade, prejmemo več lahkotnosti in sproščenosti v telesu ter več radosti v življenju. Pridružite se nama v Kopru (točno lokacijo dobite ob prijavi).

• Kaj če bi bil lahko današnji dan začetek nečesa drugačnega?
• Kaj če bi se lahko tako zabavali, da ne bi niti opazili, da vas ljudje obsojajo?

• Kaj če bi nehali obsojat sami sebe?
Access Bars® je orodje, ki začne obsojanje “raztapljati od znotraj”.

Z izvajanjem in prejemanjem Access Bars® se vam zmanjša stres, poveča notranji mir, dobite več svobode, radosti in lahkotnosti, odprete pa se tudi prejemanju večjega obilja.

Osvobodite se vse nepotrebne čustvene, mentalne in energijske navlake (škodljivih vzorcev in prepričanj).
Ne gre za to, da spreminjaš sebe, bolj za to, da odvržeš to, kar v resnici nisi in s tem izboljšuješ sebe.

Vse se da, če se hoče, z Access bars je vse mogoče ♥

Izmenjave so namenjene vsem, ki ste kadarkoli opravili Access Bars delavnico ali delavnico kateregakoli drugega telesnega procesa Access Consciousnessa (Access Energijski Facelift, Korekcija vida, Biomimetrična mimikrja, Demolekularna manifestacija, Celični spomin, MTVSS itd.). Na izmenjavah enkrat prejemate in enkrat podarjate.

Kdor nima opravljenega nobenega izmed omenjenih tečajev, ima možnost preizkusiti tretma individualno (termini po dogovoru v Kopru in Ljubljani) ali pa obiskati Tečaj Access Bars v Kopru.

Termin: Petek, 28.05.2021 od 18:00 do 21:00 ure.

Cena: 15,00 eur
Vključeni prigrizki in pijača med samimi izmenjavami.

Prijave na:   mojca@mojcajakomin.com ali 040/450 300 ali ursula@prebudi-moc.si ali 041/239 294

Izmenjave vodiva:

Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars facilitator, Access Consciousness Energetic facelift praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach,
Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri.
V zadnjem letu raziskuje tudi nove možnosti na seminarjih Access consciousness, doma in v tujini. (Temelji, COP, Choice of possibilities z Gary Douglasom, Energijski Facelift, 3 day Body class…).

Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body Mind Soul programov za zdravo in lepše življenje, Access Bars praktik, Facelift praktik, MTVSS praktik, učiteljica joge (Aroma joga), učiteljica joge za otroke, doTerra wellness advocate, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa, organizatorka Nočnih pohodov ob polni luni in strastna ljubiteljica narave in življenja.

Se že veseliva, da skupaj ustvarimo nekaj lepega ♥